Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

«Πυρά» Μέρκελ κατά Γιούνκερ

«Πυρά» δέχεται από το Βερολίνο ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς οι Γερμανοί καταλογίζουν στον πρόεδρο της Κομισιόν ότι δεν υπερασπίζεται επαρκώς τα συμφέροντα των θεσμών, μέρος των οποίων εκπροσωπεί.

Ο Γιούνκερ από την πλευρά του αντιτείνει ότι πρέπει ως πρόεδρος της Κομισιόν να υπερασπιστεί των συνθηκών που διέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Τάσος Τέλλογλου στο STAR.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο Γιούνκερ να βρίσκεται σε στενό κλοιό κατά την αποψινή συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς Βερολίνο, Παρίσι και ΔΝΤ παρακολουθούν τι ακριβώς θα κάνει.
Από την πλευρά Μέρκελ καταλογίζεται στο Γιούνκερ ότι έσπευσε τη Δευτέρα, σε συνέντευξή του, να προαναγγείλει ότι το ΔΝΤ θα μπορούσε να έχει ρόλο συμβούλου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάσωσης, που δυσκολεύει την ψήφιση του προγράμματος από τη γερμανική Βουλή.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.