Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Και… εγένετο ξανά ΕΡΤ – Έβγαλαν το «Ν» και το «Ι» από την ταράτσα του Ραδιομεγάρου [εικόνες]

sima-ert-650
Όταν η προηγούμενη κυβέρνηση αντικατέστησε τη ΕΡΤ με τη ΝΕΡΙΤ έφτιαξε και καινούριο σήμα για τη νέα ονομασία του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής. Τώρα προκρίθηκε μια σαφώς…
πιο πρακτική λύση για την επιστροφή στην προγενέστερη κατάσταση.

neo-sima-ert-650
Το πρωί της Δευτέρας, εντεταλμένο συνεργείο «αποκαθήλωσε» τα γράμματα «Ν» και «Ι» από το «ΝΕΡΙΤ», φέρνοντας παράλληλα το «Τ» δίπλα στο «Ρ». Ετσι, τα αρχικά «ΕΡΤ» φιγουράρουν και πάλι πάνω στο κτήριο του Ραδιομεγάρου της Λεωφόρου Μεσογείων, σηματοδοτώντας την επαναλειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας. Προς το παρόν τουλάχιστον το ΕΡΤ συνυπάρχει με τα σήματα της ΝΕΡΙΤ σε κάποια άλλα σημεία του κτηρίου.
sima-ert-neo-650
Η επίσημη επαναλειτουργία του οργανισμού αναμένεται την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στην επέτειο των δύο χρόνων από το «μαύρο» που μπήκε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση στις 11 Ιουνίου 2013.
Την ίδια ημέρα, είναι προγραμματισμένη εορταστική εκδήλωση στο Ραδιομέγαρο.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.