Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Οι Financial Times στηρίζουν τον Σταύρο Θεοδωράκη για επόμενο, δοτό πρωθυπουργό !!!
                   Financial Times

Δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα, πολιτική και οικονομική, δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και ότι θυμούνται χαίρονται !!!
Και στο ΔΑΦΝΙ ή το ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ να πεις ότι ο Σταύρακας θα γίνει πρωθυπουργός, έστω και δοτός, θα σε στείλουν οι τρελοί στους τρελόγιατρους για εξετάσεις.
Οι αφελείς όμως ξένοι που πιστεύουν ότι μαλακία τους σερβίρει η Τρόικα Εσωτερικού, έβγαλαν είδηση το πρωθυπουργιλίκι του Ποτάμη και, μάλιστα, στους Financial Times παρακαλώ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
Δεν πιστεύουμε καμία από τις αναλύσεις για την Ελλάδα του ξένου τύπου, γιατί απλά οι άνθρωποι, δημοσιογράφοι και αναλυτές, δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Άσε που οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε που πέφτει η Ελλάδα στον χάρτη !!!

Διαβάζουμε στο periodista.gr :

Τον επόμενο δοτό πρωθυπουργό φαίνεται ότι έχει εντοπίσει η εφημερίδα Financial Times. Σε αφιέρωμά της παρουσιάζει τον εκλεκτό της ντόπιας διαπλοκής επικεφαλής του επικίνδυνου απολιτίκ μορφώματος με την επωνυμία "ΤΟ Ποτάμι" ως τον  «επικεφαλής του μεγαλύτερου φιλο-Ε.Ε κόμματος διαμαρτυρίας».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος έχει μεταβεί στις Βρυξέλλες δηλώνοντας ότι θα δεχθεί να ψηφίσει οποιαδήποτε συμφωνία, είναι εμφανές ότι φιλοδοξεί να γίνει ο νέος Παπαδήμος, αν και θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη στο παρασκήνιο με τον Στουρνάρα για αυτή την προοπτική.

Συμφέροντα και ευρωπαϊκοί κύκλοι προετοιμάζουν   μια ακόμη δημοκρατική εκτροπή με την τοποθέτηση μη εκλεγμένων πρωθυπουργών, όπως έχει συμβεί τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ελλάδα το 2011. Και για αυτόν τον λόγο θέλουν να ρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα, επιχειρώντας την επιβολή ενός ακόμη τεχνοκρατικού πραξικοπήματος, μίας τεχνοκρατικής χούντας.
Αυτή τη φορά, κυβέρνηση και λαός ενωμένοι δεν θα επιτρέψουν τη δημοκρατική εκτροπή και θα δώσουν την απάντηση που πρέπει στους διεθνείς τοκογλύφους και στα ντόπια δουλικά τους. 
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.