Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο "μάγκας" πρόεδρος του πενταμελούς ...και οι κακιασμένες Κατίνες του μνημονιακού μπλοκ

Θλιβεροί, όπως η συγκυβέρνησή τους ,οι Σαμαράς και Βενιζέλος το βράδυ στη Βουλή . Στο ίδιο στυλ και ο Θεοδωράκης, απλά είχε την άνεση του κόμμα "τσόντα", όπως και ο λόγος δημιουργίας του και παρουσίας του στα πολιτικά δρώμενα . 

Και οι τρεις τους δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν οτι ο  "πιτσιρικάς" έπαιζε με το πολιτικό τους δράμα . 

Αυτοί που έκαναν τα θελήματα των τροικανών σε χρόνο dt, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως  ένας πρώην πρόεδρος πενταμελούς , τους κάνει πάνω από τρεις μήνες παζάρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις τον στρίμωξαν οι τροικανοί ,με την πρόταση Γιούνκερ, τους έβγαλε  στην σέντρα ... και κάλεσε σε βοήθεια τους πρώην υπαλλήλους  τους και νυν μαντρόσκυλα των μνημονίων. 

Αυτοί , ως κακιασμένες Κατίνες  που βλέπουν το γιο του γείτονα να προοδεύει , κρεμάστηκαν στο ¨"μπαλκόνι" του βήματος της Βουλής ...και άρχισαν να κουτσομπολεύουν.
Και όπως σε αντίστοιχες Κατινοκουβέντες ... άρχισαν το έλα "μωρή που είναι ικανός αυτός  για τέτοια κλπ "
Μετά άρχισαν τις κατάρες .
Να σου καεί η συμφωνία ... Θα σου φέρουν και ένα τρίτο μνημόνιο ...κλπ Να λιώσεις . Να μην προλάβεις να πας στο επόμενο Eυρωγκρούπ , να σου φύγει ο Λαφαζάνης ... Και ξέρει ποιος είναι ο Καμμένος ...Και όλα εδώ πληρώνονται. Και ξέρεις τι σφαλιάρες τρώγαμε εμείς στο Ευρωγκρούπ. Και ξέρεις τι πουταναριό είναι αυτή η Μέρκελ . 
Μιλάμε για το απόλυτο Κατιναριό ...του φαύλου πολιτικού συστήματος, που από τον πολιτικό του τάφο ...δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι μια θλιβερή παρένθεση για την χώρα και το λαό .


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.