Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: «Μην Μειώσετε τον Στρατιωτικό Προϋπολογισμό»

ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Απρόσμενο «σύμμαχο» ή έβαλε ακόμα έναν μπελά στο κεφάλι της η Ελλάδα;
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το «Russia Todau», το ΝΑΤΟ ασκεί πίεση στην Ελλάδα να μην μειώσει τον στρατιωτικό προϋπολογισμό της εν μέσω κρίσης. Προειδοποίηση που έρχεται την ίδια ώρα που Θεσμοί και ΔΝΤ ζητούν στρατιωτικές περικοπές (και όχι μόνο) για να δώσουν το οκ για περαιτέρω χρηματοδότηση.

«Αυτό που είναι αξιοσημείωτο για το ελληνικό σχέδιο μεταρρύθμισης είναι ότι για πρώτη φορά, η Αθήνα θέτει τον αμυντικό προϋπολογισμό της στο τραπέζι για συζήτηση. Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg ο οποίος προειδοποίησε ενάντια σε τυχόν δραστικές μειώσεις», μεταδίδει το «RT».
Φυσικά το ΝΑΤΟ ρίχνει τις βολές του υπερασπιζόμενο τις ΗΠΑ (και όχι για να πάρει το μέρος της Ελλάδας κόντρα στους θεσμούς), με τις οποίες η Ελλάδα πραγματοποιεί αμυντικές συναλλαγές που ενδέχεται να ελαχιστοποιηθούν στην περίπτωση μείωσης στον προϋπολογισμό για τα εξοπλιστικά.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.