Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Μετά τη «dolce vita» των δημαρχων, ο Πατούλης… Ferrero Rocher! (φωτο)

Στο επίκεντρο δημοσιευμάτων παραμένει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης. Μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso για την «dolce vita» των δημάρχων, που δημοσιεύθηκε το Σάββατο και συνέπεσε με την τελευταια ημέρα των εργασιών του συνεδρίου, ένα ακόμα δημοσίευμα έρχεται να προκαλέσει σχόλια στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με (αν μη τι άλλο) ειρωνικό τρόπο και λιγότερο με χιούμορ, ανάρτηση της ιστοσελίδας iefimerida.gr σχολιάζει τις στυλιστικές επιλογές του κ. Πατούλη. «Τύφλωσε τους πάντες με την επιλογή του να ντυθεί στα χρώματα της… Ferrero Rocher», λέει η ιστοσελίδα αναφερόμενη στο ντύσιμό του.
Δείτε αναλυτικότερα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr :
Οι εξελίξεις στους Δήμους και τις Περιφέρειες… τρέχουν εξαιτίας και της απόφασης της κυβέρνησης για τα αποθεματικά και μέσα σε αυτό το κλίμα η ΚΕΔΕ πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριό της.
Εκτός από τις τοποθετήσεις εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις βραβεύσεις αίσθηση προκάλεσαν και οι ενδυματολογικές επιλογές αρκετών με κορυφαία εκείνη του Γιώργου Πατούλη.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ «τύφλωσε» τους πάντες με την επιλογή του να ντυθεί στα χρώματα της… Ferrero Rocher.

Το σακάκι του δημάρχου σε συνδυασμό με την ολόχρυση γραβάτα οδήγησαν μοιραία αρκετούς στον συγκεκριμένο συνειρμό και τους έκαναν να φέρουν στο νου τους τα αγαπημένα σοκολατάκια.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.