Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ντάισελμπλουμ: "Αναγνωρίζουμε την πρόοδο την Ελλάδας"

Tην πρόοδο που έχει σημειωθεί στις συζητήσεις της Ελλάδας με τους θεσμούς αναγνώρισε ο Γερούν Ντάισελμπλούμ, στην συνέντευξή Τύπου αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών του Eurogroup

«Η Ελλάδα είναι στο κέντρο ενδιαφέροντος. Ενημερωθήκαμε από τους θεσμούς για τις συνομιλίες. Αναγνωρίζουμε το γεγονός τοι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε σχέση με την τελευταία μας συνάντηση. Οι συζητήσεις πλέον είναι πιο αποτελεσματικές. Χρειάζεται, ωστόσο, κι ’άλλος χρόνος για να φτάσουμε σε μια λύση. Παράλληλα, χαιρετίζουμε την πρόθεση των Ελληνικών Αρχών να επιταχύνει τις διαδικασίες ώστε να έχουμε εν ευθέτω χρόνο ένα αποτέλεσμα . Η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου παραμένει το σημείο αναφορά. Θα περιμένουμε μέχρι να μας πουν οι θεσμοί ότι όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσουμε» ανέφερε ο Γερούν Ντάισελμπλούμ.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.