Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ & ΜΑΡΑΘΩΝΑ (και Βαρνάβα)


Dirty water flows from a pipe. Toxic production wastes (ΦΩΤΟ: )
Dirty water flows from a pipe. Toxic production wastes

Επίκαιρη ερώτηση της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας Μαραθώνα σχετικά με τα βοθρολύματα που κυλούν στους δρόμους, αναλυτικά πιο κάτω:

Είναι γνωστό το απαράδεκτο φαινόμενο της δυσοσμίας στη Νέα Μάκρη (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου) και στον Μαραθώνα (Αριστείδου και Μαραθώνος) που προέρχεται από το άδειασμα βόθρων στο δρόμο.
Μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων η Δύναμη Πολιτών, δημοτική παράταξη Δήμου Μαραθώνα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 14.5.2015 υπέβαλε ερώτηση στην Δημοτική Αρχή για το πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει το φαινόμενο. Προτάθηκε να γίνει ανακοίνωση – προειδοποίηση προς τους παρανομούντες πολίτες, να κινητοποιηθεί το υγειονομικό και η αστυνομία.
Σημειώνεται ότι η πρακτική του αδειάσματος βοθρολυμάτων στο δρόμο εγκυμονεί μείζονες κινδύνους για τη δημόσια υγεία πολύ περισσότερο το καλοκαίρι, όπως είναι ο τύφος.
Παιδιά που διέρχονται με ποδήλατο χωρίς προφυλακτήρα από τα βοθρολύματα μπορεί να τα δεχθούν ακόμα και στο πρόσωπο. Η απάντηση της Δημοτικής αρχής ήταν ότι το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται και επαφίεται στην …ηθική συνείδηση των δημοτών και των παρανομούντων. Κανένα σχόλιο για μέτρα. Αναρωτιόμαστε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η πολιτική και την αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.