Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η "άκρατη αυτοπροβολή" -"ως μη όφειλε"- του κ. Η. Ψηνάκη....τον "σπρώχνει" στο περιθώριο της διοίκηση του Δήμου.

«Τέρμα τα δίφραγκα» για τον Ηλία.
Αρκετά "ανέχθηκε" ο Μαραθώνας ....το "σύνδρομο αυτοπροβολής" του δημάρχου. ....τώρα του "έχουν μείνει" μόνο οι "συμφεροντολόγες ψηνακίτσες του (κατά το "ρουβίτσες") ....πιο πολύ -ίσως- από "συμπάθεια" στον  χαρακτήρα του, της πλάκας και του χαβαλέ.


Όμως με "χαβαλέ" ....δεν μπορεί και δεν πρέπει, να "χαράσσεται" το μέλλον των παιδιών μας.

Ο προϋπάρχουσα ενασχόληση του Ηλία  φαίνεται ότι "εκτίναξε" σε σημείο υπερβολής ....την επικοινωνιακή τακτική του.

 Ζήσαμε για να δούμε  ακόμη κι αυτό  ....τον Ηλία να πηγαίνει στο Προεδρικό καβάλα σε μαύρο άλογο -με χλαμύδα, περικεφαλαία και λοφίο για να δώσει "το μετάλλιο" στον Πάκη. Πειστήκαμε πια, είμαστε άνθρωποι με παρωχημένες ιδεοληψίες, παρωχημένων εποχών ....

Αν δεν σταματήσουμε τις προσωπολατρίες και τους λαϊκίστικους συναισθηματισμούς για τις ανύπαρκτες ικανότητες του Ηλία....το πλοίο θα μπατάρει  στα νερά της βρόμικης θάλασσας των κλεπτοκρατών και των λαμογίων.

Μόνο ένας "καπετάνιος" μπορεί να σώσει τον δήμο από το "διαφαινόμενο" ναυάγιο μέσα στην οικονομική θύελλα και ασυναρτησία που επικρατεί ....και αυτός είναι ο λαός ....που θα πρέπει να απαιτήσει άμεσα -τώρα- την "κάθαρση της παρούσης διοίκησης, από τους "παρείσακτους" και επιζήμιους ....για τα καλώς ευνοούμενα συμφέροντά του.
-----
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.