Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Είδες η ΔΕΗ;- Kόβει το ρεύμα στους ανήμπορους, σκορπάει 5 εκατομμύρια ευρώ διαφήμιση στα ΜΜΕ

Είδες η ΔΕΗ;- Kόβει το ρεύμα στους ανήμπορους, σκορπάει 5 εκατομμύρια ευρώ διαφήμιση στα ΜΜΕ
Δείτε το κατόρθωμα της ΔΕΗ εν μέσω μνημονίων.
Μιλάμε για τον Οργανισμό ο οποίος είδε όλα αυτά τα χρόνια του χυδαίου χαρατσιού εκατομμύρια πελάτες του να περιμένουν στο κρύο, στη ζέστη, στη βροχή, ανθρώπους όλων των ηλικιών για να πληρώσουν το ρεύμα.

Πολλοί από αυτούς δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να τους κόβει το ρεύμα.
Ετσι παιδάκια κατέληξαν να διαβάζουν μέσα στο κρύο με τα κεριά ενώ οικογένειες στην Ελλάδα του 2015 δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο.
Την ίδια ώρα η ΔΕΗ που διοικούσε ο Ζερβός-για τον οποίο εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια ο εργατοπατέρας Φωτόπουλος-μοίραζε 5 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ. Για να διαφημίσει το ρεύμα!
Φοβερό, έ; Ενας μονοπωλιακός οργανισμός μοίρασε από το 2012 έως τον Απρίλιο του 2014, 5 εκατομμύρια ευρώ για να διαφημίσει το ρεύμα το οποίο την ίδια στιγμή στερούσε από φτωχούς και ανήμπορους καταναλωτές.
Δηλαδή την ώρα που ανήλικα παιδάκια προσπαθούσαν να διαβάσουν με κεριά και τουρτουρίζοντας στο κρύο το βαθιά διεφθαρμένο κράτος της ΔΕΗ-που είναι και μονοπώλιο-τάιζε τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ. Μεγάλο μέρος των χρημάτων δίνεται σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, κανάλια και ιστοσελίδες με ανύπαρκτες κυκλοφορίες, ακροαματικότητες, επισκεψιμότητες. Αν περιμένετε στην Κολομβία των Βαλκανίων να απολογηθούν γι αυτήν την κατάντια οι εμπλεκόμενοι είστε γελασμένοι. Αναπαύονται στις πολυτελείς βίλες τους. Και οι εμπλεκόμενοι σ΄ αυτού του είδους την "επικοινωνία" της ΔΕΗ θα έπρεπε να είναι υπόθεση Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΗ (link is external)

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.