Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ την Πέμπτη

Συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ την ΠέμπτηΣτο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό που θα γίνει την Πέμπτη στις Βρυξέλες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Η ελληνική οικονομία αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο.
Η συνάντηση γίνεται κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων των δύο πλευρών, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί μεγαλύτερη σύγκλιση και να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για επίτευξη προόδου στο Eurogroup της Παρασκευής.
Την ίδια ώρα πάντως, ενώ άνθρωποι που έχουν ξεκάθαρη εικόνα των διαπραγματεύσεων περιγράφουν ένα καλύτερο κλίμα συνεργασίας και μεγαλύτερη διάθεση από την πλευρά της Ελλάδας να δώσει περισσότερα στοιχεία με περισσότερες λεπτομέρειες, σε Αθήνα και Παρίσι το πρόβλημα παραμένει σε μια σειρά από ανοιχτά θέματα, καθώς στην ουσία των διαπραγματεύσεων οι αποκλίσεις είναι μεγάλες. Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.