Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Μεταξύ 400 και ο 450 χιλ. $ τα κέρδη των Τούρκων μεταφορέων που έφεραν τους 95 λαθρομετανάστες στη Ραφήνα

Στα 380.000  με 450.000$ εκτιμώνται τα κέρδη των Τούρκων μεταφορέων που έφεραν μέχρι σχεδόν στη Ραφήνα 95 λαθρομετανάστες από τα τουρκικά παράλια διασχίζοντας ανενόχλητοι όλο το Αιγαίο.

Αυτό γιατί το ποσό που απαίτησαν από τους λαθρομετανάστες ανέρχεται μεταξύ 4000 και 6500$ ανά άτομο ή ανά οικογένεια. Οι τρεις Τούρκοι επιχειρηματίες μεταφορείς  συνελήφθηκαν μεν αλλά με 400 χιλιάρικα στην τσέπη μπορούν να αντέξουν ολίγους μήνες στις ελληνικές φυλακές.
Βέβαια τα κέρδη δεν είναι καθαρά καθώς έχει προηγηθεί το σχετικό "λάδωμα" της τουρκικής Ακτοιφυλακής και της αστυνομίας ακόμη και έτσι όμως η μεταφορά ήταν άκρως επικερδής.
Στατιστικά για τις αφίξεις λαθρομεταναστών μέσα στο Απρίλιο είναι δύσκολο να βγουν καθώς αυτές είναι τόσο συχνές που οι αρχές αδυνατούν να διατηρήσουν ένα αριθμό. Αυτός πάντως πρέπει να κινείται στις χιλιάδες όπως τον Μάρτιο που ήταν περί τις 10.000.
Τώρα ποιος είναι ο αδύνατος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι συζητήσιμο: Ο Έλληνας πολίτης ο οποίος δεν έχει να δώσει ούτε τα απαραίτητα για την καθημερινή του διαβίωση ή οι λαθρομετανάστες που έχουν 4000$ να δώσουν για ένα ταξίδι;
Το σημαντικότερο όμως είναι τα μυστικά κονδύλια από Ριάντ και Ντόχα που τροφοδοτούν τα κυκλώματα των μεταφορέων «μεταναστών» με στόχο βέβαια την ραγδαία αύξηση των μουσουλμανικων πληθυσμών στην Ευρώπη και πως αυτά συνδέονται με τα εσχατολογικού τύπου σενάρια του Ισλάμ για την άφιξη του 12ου ιμάμη Al Mahdi.  Αλλά αυτά είναι «ψιλά» γράμματα. Προέχει το «ανθρωπιστικό» του ζητήματος.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.