Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Μέγαρο Μαξίμου: "Εκλογές; - Έγιναν στις 25 Ιανουαρίου! - Δεν το μάθατε;"

ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ WISHFUL THINKING ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ  
Κυβερνητικοί κύκλοι διαψεύδουν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες όπως δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες από συστημικά ΜΜΕ.

Ανώτατη ππγή του πρωθυπουργικού μεγάρου σχολιάζοντας πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί "τελεσίγραφου" Τσίπρα στην Α.Μέρκελ για προκήρυξη πρόωρων εκλογών σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 30 Απριλίου δήλωσε επί λέξει στο defencenet.gr: 
"Ο ελληνικός λαός αποφάσισε στις 25 Ιανουαρίου και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και με μεγάλη πλειοψηφία ποιος θέλει να τον κυβερνήσει και να διαχειριστεί την εθνική κρίση και καταρχήν την ενδοτική και αντίθετη με τα εθνικά συμφέροντα πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης. Εκλογές θα γίνουν στις αρχές του 2019.
Αυτό δε σημαίνει ότι αν η κυβέρνηση κρίνει  πως πρέπει για ένα ύψιστης σημασίας εθνικό ζήτημα -μόνο επί του προκειμένου- να ερωτηθεί ο λαός, δεν θα το πράξει. Αλλά εκτιμούμε ότι ούτε αυτό πρόκειται να συμβεί.
Πάντως όσοι θέλουν αυτή την κυβέρνηση να αποτυγχάνει θα απογοητευθούν οικτρά"
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.