Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τρελή ξεφτίλα Σαμαρά με Κωνσταντοπούλου. Άγριο βρίσιμο στη Βουλή [video]

Ποια η φαρμακερή ατάκα Σαμαρά σε Κωνσταντοπούλου; Πώς τον έβαλε στη θέση του;
Η φαρμακερή ατάκα του προέδρου της ΝΔ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε τα γέλια στην πλειοψηφία των βουλευτών.

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα μέσα στη Βουλή, ήρθε η σειρά της απάντησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά.
H Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου μόλις τελείωσε ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον κ. Σαμαρά εάν θέλει να τοποθετηθεί.
Στην ερώτηση της προέδρου, η πλειοψηφία των βουλευτών ξέσπασαν σε γέλια.
Ο κ. Σαμαράς ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής είπε «στομάχι να έχω όλα θα τα ζήσω», απευθυνόμενος φυσικά στην κ. Κωνσταντοπούλου.
Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους με τον Αντώνη Σαμαρά είχε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
«Εγώ είμαι της ευθείας, της αντρικής σχολής» είπε ο κ. Σαμαράς και προκάλεσε αποδοκιμασίες στην αίθουσα, ωστόσο, η κα Κωνσταντοπούλου δεν άφησε να πέσει κάτω η κουβέντα.
Αφού κατέβηκε ο κ. Σαμαράς από το βήμα, η κ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε ότι η ομιλία Τσίπρα διήρκεσε 20 λεπτά και του κ. Σαμαρά 26 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα, μολονότι η συμφωνία ήταν να μιλήσει ο πρώτος 10 λεπτά και ο δεύτερος 5 λεπτά.
Επίσης προχώρησε σε αυστηρές συστάσεις προς τον πρόεδρο της ΝΔ, ότι δεν θα επιτρέψει να ακουστούν ξανά μέσα στη Βουλή ρατσιστικές και σεξιστικές διατυπώσεις, σημειώνοντας ότι «ειδικά σήμερα που βρίσκεται στη χώρα ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ».
Όσο μιλούσε η πρόεδρος της Βουλής, τα έδρανα της ΝΔ πήραν φωτιά.
Η δήλωση αυτή έφερε την οργισμένη απάντηση του Αντώνη Σαμαρά που φώναξε «Εγώ λογοκρισία δεν δέχομαι». Η κα Κωνασταντοπούλου είπε «Ανοίξτε το μικρόφωνο στον κ. Σαμαρά γιατί αισθάνεται ότι λογοκρίνεται μετά από 27 λεπτά».
Οργισμένος ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε «Εγώ δεν δέχομαι λογοκρισία, δεν δέχομαι λογοκρισία για αυτό το κόμμα. Είμαι σε αυτή την αίθουσα 27 χρόνια. Τέτοια συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί από κανέναν πρόεδρο της Βουλής. Δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό. Δεν δέχομαι τέτοια συμπεριφορά για αυτό το κόμμα που έδωσε τα πάντα για τη δημοκρατία και το ύφος αυτού του Κοινοβουλίου. Τελειωμένα. Τέτοια συμπεριφορά δεν δεχόμαστε και το εννοώ».
Δείτε το βίντεο με το θερμό επεισόδιο Σαμαρά-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή:

Δείτε την επίμαχη φράση του Αντώνη Σαμαρά στο 02′.10΄΄ του παρακάτω βίντεο:
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Διαβάστε γιατί η Κωνσταντοπούλου έδιωξε Γεωργιάδη και Λοβέρδο από τη Βουλή και πώς η Κομισιόν «άδειασε» τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.