Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Video: Οι καταστροφικές συνέπειες του Street Racing

Έχουμε πολλάκις τονίσει μέσα από τις σελίδες του NewsAuto.gr πως πρέπει να εναρμονίζεστε με τους κανόνες του κώδικα οδικής ασφάλειας αλλά και της… λογικής.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)
Οι δημόσιοι δρόμοι δεν προσφέρονται για κόντρες, «ηρωισμούς» και άλλες ανοησίες που μπορεί να έχουν μόνο αρνητικό αποτέλεσμα. Συνήθως και τραγικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η… ζημιά είναι μόνο υλική.
Πρόκειται για ατύχημα που έγινε στην Κίνα, όταν οι κάτοχοι μίας λευκής Ferrari 458 κα ενός  Nissan GT-R θεώρησαν καλή ιδέα να επιβληθούν ο ένας του άλλου κινούμενοι σε δημόσιο δρόμο. Κάνουν ελιγμούς ανάμεσα σε άλλα οχήματα και αλλάζουν λωρίδες με τον πλέον απερίσκεπτο τρόπο.
Επειδή οι… Alonso και Hamilton είναι μόνο στις πίστες της Formula 1, προφανώς το μεγάλο πορτοφόλι που εξασφαλίζει ένα supercar δεν εξασφαλίζει και οδηγική ικανότητα. Έτσι το μόνο που κατάφεραν οι δύο ανόητοι πρωταγωνιστές του video που μοιράστηκε το carscoops και σας παραθέτουμε, είναι να προκαλέσουν ατύχημα.
Η Ferrari προσπαθεί να κλείσει το Nissan, ο οδηγός του χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω σε όχημα που κινείται στη διπλανή λωρίδα. Ευτυχώς, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.
 
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.