Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αυτή είναι η καρέκλα που αλλάζει τον τρόπο που κάθονται oι άνθρωποι

Αυτή είναι η καρέκλα που αλλάζει τον τρόπο που κάθονται oι άνθρωποι
Κάποιου που η δουλειά επιβάλλει ώρες ορθοστασίας, αλλά και για αυτόν που αντίθετα πρέπει να είναι καθιστός πολλές ώρες, υπάρχει μία έξυπνη καρέκλα που θα αλλάξει τον τρόπο που κάθεται ή ακόμα και που στέκεται όρθιος ένας άνθρωπος.
Η τριών ετών startup, Focal Upright, βρήκε την λύση για όσους θέλουν να μην στέκονται με τις ώρες όρθιοι αλλά και να μην τους "τρώει" η καθιστική ζωή. Ο εκ των επικεφαλής της εταιρείας Josh Kerst, δήλωσε στον Business Insider ότι ακόμα και η Google είναι ένας από τους νέους πελάτες της Focal Upright.
Τα προϊόντα της Focal Upright είναι τρία όλα και όλα και κυμαίνονται από τα 99 έως τα 800 δολάρια.
karekla_3.PNG
Το μοντέλο Mobis leaner, που βγαίνει στα χρώματα της Google κοστίζει 500-600 αλλά υπάρχει και πιο φθηνή επιλογή αυτή του μοντέλου Mogo, που κοστίζει 99 δολάρια.
karekla_2.PNG
Στο "πόδι" του Mogo υπάρχει ειδική βάση η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με το έδαφος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα δάπεδο δωματίου, έως σε περιβάλλον κήπου, αφού φεύγει η βάση και η "καρέκλα" μπορεί να "καρφωθεί" στο έδαφος.
karekla_4.PNG
Η πιο ακριβή καρέκλα της σειράς είναι η Locus που κυμαίνεται από τα 700 έως τα 800 δολάρια.
karekla_1.PNG
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.