Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

H όμορφη αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ υπέρ της Ελλάδας για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Μπορεί ορισμένοι να έχουν αρχίσει να ξεχνάνε το όνομα της αρχαιολόγου, Ντόροθι Κινγκ, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εξελίξεις στην Αμφίπολη, ωστόσο, η ίδια παραμένει απόλυτα ενημερωμένη για τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

Η διάσημη αρχαιολόγος, αυτή τη φορά, καταπιάνεται με το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων και σχολιάζει στο Twitter δημοσίευμα του Associated Press.
Γράφει χαρακτηριστικά η Ντόροθι Κινγκ: «Τι στο δι@@@ο; Οι Γερμανοί θεωρούν “ντροπή” το ότι οι Ελληνες πιέζουν για τις αποζημιώσεις του Β' ΠΠ. Οχι οι Ναζί ήταν η “ντροπή”».
Και το tweet στα αγγλικά: «WTF (What The F@@k;Germans think Greece pushing for WW2 reparations is "embarassing": nope the Nazis were the embarassment ».
Πηγή: Και η Ντόροθι Κινγκ υπέρ της Ελλάδας για τις γερμανικές αποζημιώσεις – Τι έγραψε στο Twitter [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/197585/kai-i-ntorothi-kingk-yper-tis-elladas-gia-tis-germanikes-apozimioseis-ti-egrapse-sto#ixzz3V7wjsFbS
Πηγή:Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.