Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ο απόηχος της ανεξαρτητοποίησης της Βασιλικής Αναστασίου

Μεγάλος ντόρος έγινε χθες (σ.σ. Τετάρτη 4/3) στον Δήμο Μαραθώνα με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό της μειοψηφίας ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ της δημοτικής συμβούλου από τον Βαρνάβα Βασιλικής Αναστασίου.
«Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωσταντινάτο!» οι Ψηνακικοί, «Μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο!» οι Λουϊζικοί....

Και να τα δημοσιεύματα με την φωτογραφία του Ηλία Ψηνάκη αγκαλιά με την Βασιλική Αναστασίου και κείμενα επιδοκιμασίας της πράξης της δημοτικής συμβούλου από τον Βαρνάβα στα... γνωστά ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από την μια (πλευρά Ψηνάκη) και να οι αναρτήσεις με προγενέστερα ακρως δυσφημιστικά σχόλια της Βασιλικής Αναστασίου στα social media για τον δήμαρχο Μαραθώνα από την άλλη (πλευρά Λουίζου).
Τώρα τι να πει κανείς: Αφού λύσαμε όλα μας τα προβλήματα στον Μαραθώνα ασχολούμαστε με ακακίες!!!

Υ/Γ.: Το ότι ανέβηκε στο επίσημο website του Δήμου η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Βασιλικής Αναστασίου και δεν έχουν ανεβεί ακόμα μετά από 20 μέρες οι επιστολές ανεξαρτητοποίησης της Βασιλικής Σταυρακοπούλου - Κατσαρού και του Κώστα Τσίρκα, αναδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο για το πως αντιλαμβάνονται την ενημέρωση των δημοτών του Μαραθώνα ο Ηλίας Ψηνάκης και οι συνεργάτες του!!! Πηγή:Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Σχόλια
Τι μου λες ρε παιδί μου! κι είχα μια φαγούρα για τη συγκεκριμένη...Πόοοοσες φορές στο Δημ. Συμβούλιο (τα παρακολουθώ ξέρεις...) είχε στα πόδια ένα ροζ βιβλίο?, σημειωματάριο? με καρδούλες και ασχολούνταν με αυτό, περιμένοντας πως και τι να τελειώσει η διαδικασία να πάει με τα φιλαρακια της για τη φραπεδιά της... χώρια που τις θέσεις της, τις απόψεις της τέλος πάντων δεν είχαμε την τιμή να τις ακούσουμε ΠΟΤΕ!!! ούτε όταν το θέμα αφορούσε το Βαρνάβα, ααα τη φωνίτσα την ακούσαμε να λέει "συναινώ", αυτό μόνο!!!!

Σχόλια από το ΘΕΜΑ.gr

Πολυ βολεμενη και οχι ομορφη05/03/201516:53Οταν εισαι η αγαπημενη του συστηματος (που σε προωθει κιολας) τοτε σε διαφημιζουν και τα παπαγαλακια της τεταρτης εξουσιας ως καποια "ομορφη και ταλενταρα" ασχετα αμα στην πραγματικοτητα δεν εισαι τιποτα απο αυτα τα δυο και εισαι παντελως αδιαφορη στον δρομο απο τον υπολοιπο κοσμο. Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ του προιοντος ακομα και αμα το προιον αυτο ειναι γυναικα η αντρας...
Απάντηση
μαρία05/03/201515:50άκουσε κοριτσάκι μου...επειδή δεν έχεις ΟΥΤΕ ΑΡΤΟ ΟΥΤΕ ΘΕΑΜΑ να προσφέρεις κάτσε στο σπιτάκι σου, κάνε τη ζωούλα σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (όπως χιλιάδες άλλες αδιάφορες κοπελίτσες) και μη ρεζιλεύεσαι άλλο...με συμπάθεια σου το λέω..
Απάντηση
Μπράβο!05/03/201515:32Κοπέλλα μου, πήγες στον σωστό ατζέντη, στον καλλίτερο. Δες και τον Ρουβά. Καλή σταδιοδρομία και καλή κρεββατοδρομία (san tsals!)
Απάντηση
τερας 05/03/201515:31η πιο αδιαφορη δημοτικη συμβουλος, με τον χαμηλοτερο αριθμο παρουσιων στα δημοτικα συμβουλια, δεν μιλουσε ποτε, δεν αγωνιστηκε ποτε για τα προβληματα του τοπου της. Και οταν "πουλησε" την παραταξη της προφανως για καποιο ανταλλαγμα (μενει να δουμε που θα απασχοληθει λογω ψινακη) εγινε φιρμα! Το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ. αλλα τετοιους ανθρωπους θελει το συστημα να μην μιλανε να συμφωνουνε παντα με οτι λενε τα αφεντικα.. μπραβο στην κοπελα.. διδασκει ηθος την νεα γενια..
Απάντηση
κλαους05/03/201514:58πω πω πω κάτι πτυχία
Απάντηση
wtf^205/03/201514:19κ τι να λέει???μας νοιάζει???? δε νομίζω....δε μας παρατάνε όλοι με τα ανύπαρκτα βιογραφικά τους οποίους προωθεί το σύστημα....
Απάντηση
Kakumeiki05/03/201513:28Συγγνωμη μια ερωτηση αυτη θεωρειτε ομορφη εμενα μου φαινεται εντελως αδιαφορη η εμφανιση της
Απάντηση
anarpastos05/03/201512:53Γιατί όλες πρέπει να είναι καρακουκλάρες και όμορφες για να προωθούνται από το σύστημα? ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ανευ απαντήσεως.
Απάντηση
wtf05/03/201512:15κι' άλλο ένα "απόλυτα τίποτα" που πρέπει να μάθουμε..
Απάντηση
...05/03/201512:09και ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.