Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

«Γλείφεις τον Τσίπρα» – «Είσαι κωλοτούμπας»: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Άδωνις-Παπαδάκης [βίντεο]

papadakis-adonis-650
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης ανταλλάζουν βαριές κουβέντες και σκληρούς χαρακτηρισμούς μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.


Έτσι και για άλλη μία φορά και συγκεκριμένα στις 8:30 το πρωί, εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Μάλιστα, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν τόσο έντονα που ξαφνικά έπεσε το σήμα της εκπομπής.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε παρατήρηση στους καλεσμένους του για τη θεματολογία της εκπομπής, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος απείλησε να αποχωρήσει και έριξε τα βέλη του στον παρουσιαστή λέγοντας: «να γλείφεις τον Τσίπρα θέλεις;».
Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη ήταν να αποκαλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα» και «μεγαλύτερο υβριστή του Προέδρου της Δημοκρατίας» και του επεσήμανε ότι δεν θα τον κρίνει αυτός ως δημοσιογράφο. Τότε ο Αδωνις Γεωργιάδης σηκώθηκε προφανώς για να αποχωρήσει και έπεσε βιαστικά το σήμα της εκπομπής.

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.