Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ξέρετε γιατί τα παιδιά στις αγκαλιές των ζητιάνων είναι πάντα κοιμισμένα;

1
Οι ζητιάνοι στους δρόμους της «πολιτισμένης» ανατολικής Ευρώπης, είναι σύνηθες φαινόμενο. Οι άστεγοι παγκοσμίως όλο και αυξάνονται ειδικά σε χώρες με κατεστραμένες οικονομίες, όπως η Ρουμανία και η Αλβανία.

Πολλοί από αυτούς κουβαλούν και μικρά παιδιά μαζί τους, κάνοντας το θέαμα ακόμη πιο θλιβερό… Παρ” όλα αυτά, σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά, τα συγκεκριμένα είναι υπερβολικά ήσυχα και υπάκουα και σχεδόν πάντα κοιμούνται. Ο λόγος είναι… σοκαριστικός.
Μια γυναίκα επαίτης είναι πιο πιθανό να βγάλει «μεροκάματο». Μια γυναίκα με παιδί, ακόμη περισσότερο… Συνεπώς είναι κάτι το επικερδές γι” αυτές να κουβαλούν τα παιδιά τους μαζί τους, ακόμη και αν πρόκειται για βρέφη. Συνεπώς, ο μόνος τρόπος για να τα κρατήσουν ήσυχα είναι να τα ναρκώνουν!
Πολλές τους δίνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ οι χειρότερες από αυτές θα φτάσουν ακόμη και στο σημείο να τους δώσουν με τη βία ναρκωτικά, όπως ηρωίνη!
Δεν είναι όλοι οι άστεγοι και οι ζητιάνοι «επαγγελματίες». Οι περισσότεροι από αυτούς είναι θύματα της σημερινής «πολιτισμένης» κοινωνίας μας, που θέλει τον φτωχό φτωχότερο και τον πλούσιο πλουσιότερο. Σε καμία περίπτωση όμως αυτοί οι άνθρωποι, που στην πραγματικότητα πρόκειται για θύματα, δε θα χρησιμοποιούσαν τα ίδια τους τα παιδιά για να ζητιανεύουνΠηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.