Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ παίρνει θέση υπέρ του Σουλτς και επιτίθεται στον Παπαδημούλη γιατί συμφώνησε με τις δηλώσεις του Π.Καμμένου!

Μέσω μίας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποφάσισε να σχολιάσει τη στάση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μετά τις δηλώσεις του πρώτου κατά του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και που δείχνει ότι για ακόμα μια φορά το ΠΑΣΟΚ που οδήγησε την χώρα σε αυτό το σημείο παίρνει το μέρος των ξένων αλλά και ίσως εκφράζει την πικρία του που πλέον δεν είναι στην κυβέρνηση.

«Πριν τις εκλογές ο κ. Παπαδημούλης δήλωνε πως "δεν υπάρχει καμία δυνατότητα κυβερνητικής σύμπραξης με τον Πάνο Καμμένο, ανήκει στη πολυκατοικία της δεξιάς" και πως "μια αριστερή-αντιμνημονιακή κυβέρνηση που θα εξαρτάται από την ψήφο του Πάνου Καμμένου είναι αδύνατο να σταθεί”. Σήμερα όμως ο κ. Παπαδημούλης εμφανίζεται λάβρος υποστηρικτής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και καταφέρεται εναντίον του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς του οποίου είναι αντιπρόεδρος και τον οποίο κ. Σουλτς ο κ. Τσιπρας θεωρεί φίλο του, κατά τα άλλα!!! Και ταυτοχρόνως υιοθετεί τις θεωρίες συνωμοσίας και της εθνικιστικής υστερίας των ΑΝΕΛ. Έγινε ο Παπαδημούλης ΑΝΕΛ ή οι ΑΝΕΛ Παπαδημούλης;» διερωτάται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Ή τελικά κυριαρχεί για μικροκομματικούς λόγους ο αριστεροακροδεξιός εθνικισμός;».
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Παπαδημούλης είχε σχολιάσει για τον Μάρτιν Σουλτς: «Με ενόχλησε το ότι δημοσιοποίησε το τι είπε με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την συνάντησή τους την Παρασκευή και θα του το πω και κατ΄ ιδίαν. Η σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι δική του δουλειά. Και δεύτερον περιμένω να μου εξηγήσει γιατί διυλίζει την παρουσία Καμμένου στο υπουργικό Συμβούλιο, αλλά κατάπιε αμάσητη την παρουσία Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Δεν τον άκουσα τότε να κάνει κριτική...».

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.