Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Κυβέρνηση: "Ναι, κάποιοι συνωμοτούν εναντίον μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι είπε ο Π.Σκουρλέτης για το πώς σχεδιάζουν την ανατροπή της κυβέρνησης οι ξένοι

ΥΠΟΝΟΗΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  
Επίσημη παραδοχή του γεγονότος ότι υπάρχουν ισχυρά κέντρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση τα οποία συνωμοτούν για να ρίξουν την κυβέρνηση, υπήρξε πριν λίγο από τον υπουργό Εργασίας και πρώην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτη.
Ο υπουργός παραδέχθηκε αυτό που πρώτο το defencenet.gr παραδέχθηκε, ότι "Υπάρχουν κύκλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση που θέλουν να ρίξουν την ελληνική κυβέρνηση" και περιέγραψε αυτή τη διαδικασία ως εξής:
"Ακολουθούν μια τακτική καθυστέρησης της χρηματοδότησης και αρνούνται να επιτρέψουν παροχή στήριξης έξω από το πρίσμα των μνημονιακών υποχρεώσεων", αναφερόμενος στις ενέργειες του τραπεζίτη-πιόνι του Βερολίνου του Ιταλού Μ.Ντράγκι.
"Χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Μνημοίου δεν θέλουμε. Το Μνημόνιο έχει πεθάνει και το έθαψε ο ελληνικός λαός στις 25 Μαρτίου", τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να λάβει επιπλέον μέτρα εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών, όπως αυτά που προέβλεπε η συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου με τον Β.Σόιμπλε..
Προειδοποίησε μάλιστα ότι ότι αν οι κινήσεις κατά της Ελλάδας του Γερμανού υπουργού Οικονομικών οδηγήσουν στη διάλυση της ευρωζώνης, "τότε η Ιστορία θα καταγράψει το όνομά του με τον ανάλογο τρόπο".
Προσέθεσε μάλιστα πως η κυβέρνηση διατηρεί «όλα τα βέλη στη φαρέτρα της», διευκρινίζοντας όμως πως δεν μιλά για ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη. «Δεν είναι ώρα να απαντάμε σε υποθετικά ερωτήματα», είπε χαρακτηριστικά.αλλά σαφώς εννοώντας το δημοψήφισμα...
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.