Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Το ΒΗΜΑ και οι Γερμανοί βαράνε την κυβέρνηση μαζί – Βούτυρο στο ψωμί της Bild

Το ΒΗΜΑ και οι Γερμανοί βαράνε την κυβέρνηση μαζί – Βούτυρο στο ψωμί της Bild
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Το ΒΗΜΑ, του καταχρεωμένου στις τράπεζες Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, που «ανακάλυψε» μέγα «σκάνδαλο» με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, το άρπαξαν με μιας οι ακροδεξιοί της γερμανικής τσοντοφυλλάδας Bild που κάνουν πρωτοσέλιδο τίτλο με θέμα «Σκάνδαλο διαφθοράς στην… αδιάφθορη κυβέρνηση Τσίπρα».

Είναι εντυπωσιακό, πράγματι, ότι τόσο Το ΒΗΜΑ όσο και η BILD περίμεναν να ανακαλύψουν σκάνδαλα και διαφθορά τώρα, τα προηγούμενα μνημονικά προσκυνημένα χρόνια όλα πήγαιναν τέλεια προφανώς.
Το δημοσίευμα της γερμανικής BILD, που έχει πάρει επάξια τη σκυτάλη από το Το ΒΗΜΑ του καταχρεωμένου στις τράπεζες ΔΟΛ, μιλά για την επόμενη «τρέλα» στην Ελλάδα που έχει ταράξει τα πολιτικά νερά του τόπου, παραθέτοντας με αναλυτικό τρόπο όλες τις λεπτομέρειες του αποκαλυπτικού δημοσιεύματος.
Μεταξύ άλλων, η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει ότι η κυβέρνηση του 40χρονου πολιτικού ηγέτη Αλέξη Τσίπρα είναι… άκρως απασχολημένη με τα νέα δεδομένα και παράλληλα σχολιάζει ότι ο κύριος Κατρούγκαλος στο παρελθόν σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην ιστοσελίδα, έδινε ηχηρό αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις.
«Βαράνε» ομαδικά πυρά οι Γερμανοί και οι ντόπιοι φίλοι τους. Μήπως ήρθε και η ώρα της κυβέρνησης να απαντήσει; Δεν βλέπει άραγε η κυβέρνηση ότι με δαύτους προκοπή δεν πρόκειται να δει; Ότι την ευγένεια και τον πολιτισμό τα θεωρούν δείγματα αδυναμίας;
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.