Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ξέσπασμα Καμμένου στην Bild: Ο Σόιμπλε μας κάνει ψυχολογικό πόλεμο

«Αν η Ελλάδα εκραγεί, ακολουθούν Ισπανία, Ιταλία, ίσως και η Γερμανία»
Ξέσπασμα Καμμένου στην Bild: Ο Σόιμπλε μας κάνει ψυχολογικό πόλεμο

Κάποιοι θέλουν να μας διώξουν από την ευρωζώνη - Ο Σόιμπλε κάνει κάθε μέρα δηλώσεις και δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών - Να μην κάνει πλακα με εμάς - Τι λέει για την επιστροφή στη δραχμή - «Οι πιλότοι μου στα μαχητικά παίρνουν 1200 ευρώ» - Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο διάσωσης αλλά «κούρεμα σαν αυτό που πήρε η Γερμανία το 1953»

Την εκτίμηση ότι εάν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν η Ισπανία, η Ιταλία και η Γερμανία, διατυπώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild.
Στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας η συνέντευξη του κ. Καμμένου είναι πρώτο θέμα.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισημαίνει ότι «η γερμανική κυβέρνηση μας κυνηγάει και κάποιοι θέλουν να μας διώξουν από την Ευρωζώνη».



«Εννοείτε τον κ. Σόιμπλε;» ρωτά η Bild και απαντά ο κ. Καμμένος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε μέρα κάνει δηλώσεις κατά της Ελλάδας. Είναι σαν να κάνει ψυχολογικό πόλεμο και δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών» τονίζει ο κ. Καμμένος και συνεχίζει: «Δεν με πειράζει που ο κ. Σόιμπλε δεν συμπαθεί εμένα ή τον κ. Βαρουφάκη. Αλλά εκλεγήκαμε από τον ελληνικό λαό και στηριζόμαστε από αυτόν. Αυτό σημαίνει η δημοκρατία και πρέπει να γίνει σεβαστό».

«Ο κ. Σόιμπλε δεν πρέπει να κάνει πλάκα με εμάς» υπογραμμίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και προσθέτει: «Οι Ελληνες θυμούνται πολύ καλά ότι ο κ. Σόιμπλε έπρεπε να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματός του γιατί ήταν αναμεμιγμένος σε υπόθεση δωροδοκίας. Αλλά παραμένει υπουργός Οικονομικών! Και όσον αφορά στη διαφθορά, είναι σαν το τανγκό: Θέλει δύο!». Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.