Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ !!! Του “Party” το «Κάγκελο» γινότανε για 16 χρόνια αλλά και σ ολες τις πρών Κοινότητες

Η οικονομική  κατάσταση του Δήμου Μαραθώνα !!

Όποιος θέλει να δει τη συνέντευξη που  παραχώρησε ο Δήμαρχος Μαραθώνα κύριος Ηλίας Ψηνάκης δεν έχει παρά να την ακούσει εδώ !!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η συνέντευξη τύπου του Ηλία Ψηνάκη.    Δείτε το βίντεο


Τα συμπεράσματα ?  «Κάποιοι» Κάνανε τρελά Πάρτι !!!


Επίσης έχετε υπόψη  σας ότι,
Τον Ιούλιο του 2013 δόθηκε οικονομική βοήθεια στο δήμο Μαραθώνα περί τα  34 εκατομμύρια ευρώ !!! http://northmarathon.blogspot.co.uk/2013/07/34.
Η αποτελεσματικότητα των ενεργειών του Δήμου Μαραθώνος έφερε ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια από τα αντίστοιχα Υπουργεία αλλά και τον Αθηναϊκό Τύπο με χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» στις
26/05/2013 που αναδεικνύει το Δήμο μας πρώτο σε ποσό χρηματοδότησης και τέταρτο σε ποσοστό απορρόφησης.
Ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα
ανέφερε: «Η χρηματοδότηση αυτή ήταν το πρώτο σημαντικό αποτέλεσμα της Μαραθώνιας προσπάθειας που από την πρώτη στιγμή ξεκινήσαμε για την οικονομική εξυγίανση του νέου Καλλικρατικού Δήμου. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από τα 160.000.000 € συνολικά που δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών σε 140 Δήμους της χώρας, τα 34.000.000€ διεκδικήθηκαν επιτυχώς και χορηγήθηκαν στο Δήμο μας. Ο αγώνας μας πραγματικά δικαιώθηκε. Το όφελος είναι προφανές. Ο νέος Καλλικρατικός Δήμος Μαραθώνος ξεκίνησε με ένα χρέος που ανά κάτοικο ξεπερνούσε τα 1.500 €. Σήμερα το χρέος είναι ανά κάτοικο κάτω από 500€. Αν τα 34.000.000 € δεν χρηματοδοτούσαν παλαιά χρέη αλλά νέα έργα, σήμερα θα μπορούσαμε να μιλάμε για ασφαλτοστρώσεις όλων των οδών του Δήμου ή για κατασκευή 60 σχολείων ή 70 γηπέδων ποδοσφαίρου ή 1.000 νέων παιδικών χαρών ή ακόμα και για αντικαταστάσεις όλων των αγωγών ύδρευσης του Δήμου μας κλπ. Τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση θα τη χαρακτήριζα «μάννα εξ ουρανού» στη μάχη της οικονομικής εξυγίανσης και υπάρχει πιθανότητα να προκύψει και νέα, περί τα τέλη του 2013, εξαλείφοντας παντελώς τη «μαύρη τρύπα».

Σύμφωνα με τον κύριο Ηλία Ψηνάκη από την χθεσινή, (15.10.2014), συνέντευξη τύπου στους Δημοσιογράφους. Ο Δήμος έχει απόκλιση από τον προϋπολογισμό του κατά 70%.  Αυτό μεταφράζετε περί τα 33 εκατομμύρια ευρώ έλλειμμα  !!! ( Θυμηθείτε ότι  τον Ιούλιο έλαβε οικονομική υποστήριξη περί τα 34 εκατομμύρια ευρώ)

Τα σημερινά διαθέσιμα χρηματικά αποθέματα  υπολογίζονται κάποιες χιλιάδες ευρώ  που δεν μπορούν να καλύψουν  προφανώς πληρωμές των
υπαλλήλων, δάνεια , λοιπά έξοδα του Δήμου κτλ..  κτλ..   κτλ..   κτλ..
  κτλ..
Τα συμπεράσματα δικά σας !!
Για σοβαρές μελέτες που έπρεπε να είχαν γίνει χρήματα ΔΕΝ υπάρχουν !!
Για “ Parties”  τα χρήματα πάντα βρίσκονται !!!!
Κατά τα άλλα ο «Κακός Γκίκας» φταίει που ενοχλεί και κάνει χρήση το δικαίωμα του να ενημερώνεται.
Μετά μας φταίνε οι κακοί Αμερικάνοι, οι κακοί Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλοι
 κτλ..  κτλ..   κτλ..   κτλ..   κτλ..
Αγαπητοί κύριοι πρώτα φταίμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ ΔΕΝ την δέχομαι αυτή την απάντηση  !!! ΕΣΕΙΣ την δέχεστε ????????????????????/

Με εκτίμηση
Κυριάκος Α. Γκίκας

ΥΓ 1 –   Χρόνια παλεύουν οι κάτοικοι της ΦΥΛΗΣ  για Τοξικολογική
μελέτη και αυτό που μάθαμε από το Υπουργείο Υγείας είναι πόσο ΚΑΚΟΣ είναι ο ΓΚΙΚΑΣ !!!  Επί της ουσίας τίποτα http://epitropi-fylis.blogspot.gr/2014/10/1960.html
ΥΓ 2 -   Ο κύριος Ιορδάνης Λουίζος με είχε απειλήσει με ΑΓΩΓΕΣ !!!
ΥΓ 3 – Να δώσουμε σε όλους αυτούς τους Γενικούς Γραμματείς, στους πρώην Δημάρχους , τους μεγαλο -δημοσιογράφους και σε όλους τους υπόλοιπους την σύνταξη του Πατέρα μου, ( συνταξιούχος του ΝΑΤ- Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο ), να δούμε αν μπορούν να ζήσουνε ΕΝΑ μήνα ????????
ΥΓ 4-   Αυτά για την ώρα !!!!  Αναμένουμε το πόρισμα των Επιθεωρητών
Δημόσιας Διοίκησης !!
Πηγή: Κ.Γ
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.