Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Κυριάκος Γκίκας: Για Parties χρήματα υπήρχαν!!!!!!

Περί το πρώτο εξάμηνο του 2013 ο Δήμος Μαραθώνα είχε ένα χρέος που έφτανε τα 45 εκατομμύρια ευρώ. (Για άλλα Parties παλαιότερων χρόνων)....

Σύμφωνα με τον κύριο Ηλία Ψηνάκη από την χθεσινή, (15.10.2014), συνέντευξη τύπου στους Δημοσιογράφους.

Ο Δήμος έχει απόκλιση από τον προϋπολογισμό του κατά 70%. Αυτό
μεταφράζετε περί τα 33 εκατομμύρια ευρώ έλλειμμα !!! ( Θυμηθείτε ότι τον Ιούλιο έλαβε οικονομική υποστήριξη περί τα 34 εκατομμύρια ευρώ)

Τα σημερινά διαθέσιμα χρηματικά αποθέματα υπολογίζονται
κάποιες χιλιάδες ευρώ που δεν μπορούν να καλύψουν προφανώς πληρωμές των υπαλλήλων, δάνεια , λοιπά έξοδα του Δήμου κτλ.. κτλ.. κτλ.. κτλ..

Συμπεράσματα,

Χρωστάγαμε 45 εκατομμύρια.......

Λάβαμε βοήθεια 34 εκατομμύρια και μέσα σε ένα χρόνο και κάτι μήνες έχουμε έλλειμμα 33 εκατομμύρια ευρώ και ένα Δήμο διαλυμένο !!!!

Τα χιλιάδες αιτήματα μας για ανταποδοτική ανακύκλωση, έτσι ώστε τα οφέλη να πηγαίνουν στους Δημότες ήταν "ενόχληση" για τον Αξιότιμο Κύριο Λουίζο !!!!! Και όχι μόνον τον ενοχλούσα αλλά ο Δήμος δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά σε ένα τέτοιο εγχείρημα !! ( Χρήματα Δεν υπήρχαν !!! Και η κακή Δημοσιονομική Πολιτική κ.τ.λ. Μάλιστα μετά από παρέμβαση του Συνήγορου του Πολίτη διότι διαφορετικά ΔΕΝ απαντούσε ο κύριος Δήμαρχος, ο Συνήγορος έβαλε την απάντηση στο αρχείο !!! )

Για Parties χρήματα υπήρχαν!!!!!!

Κάποιος Δημόσιος Υπάλληλος, (γιατί υπάρχουν και σωστοί Δημόσιοι Υπάλληλοι, έντιμοι), πληρώνουν από την τσέπη τους ,(π.χ. γραφική ύλη), για να κάνουν την δουλειά τους!!! Και κάποιοι άλλοι κάνουν " Parties "

Είμαστε ραγιάδες γιατί μία ζωή προσπαθούμε με μίζες και ρουσφέτια να τακτοποιήσουμε τους δικούς μας , να κάνουμε τις δουλίτσες μας και οι άλλοι ας κουρεύονται.

Ο Έλληνας, Ραγιάς ήταν , Ραγιάς έμεινε, Ραγιάδες και τα παιδία του !!!

Καληνύχτα Ελλάδα
Κυριάκος Α. Γκίκας

ΥΓ - Ήθελε να μου κάνει και αγωγές !!! Βάλτε με Φυλακή !!! Τότε ίσως θα έχω άφθονο χρόνο... Μόνο ένα Laptop θέλω και Internet !! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!

Το παράπονο ΜΟΥ είναι ότι ΔΕΝ έχω χρόνο να τρέξω ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!
Πηγή:

Δείτε ακόμη:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.