Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Μαραθώνας: Επτά δημοτικά οχήματα ... αναζητούνται. Τα ψάχνει η ΕΛΑΣ....

Μοιάζει με αστυνομική κωμωδία, αλλά μόνον τέτοια δεν είναι. Ιδού λοιπόν τι συνέβηκε στον επίκαιρο Δήμο Μαραθώνα...

Τέσσερα φορτηγά λοιπόν και τρία δημοτικά αυτοκίνητα, έκαναν...φτερά μέσα από το σταθμό μεταφόρτωσης του Δήμου Μαραθώνα, που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη, ενώ οι άγνωστοι δράστες που έδρασαν με μαφιόζικο τρόπο, όχι μόνο έκλεψαν τα οχήματα αλλά έσπασαν και το πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται στο ίδιο σημείο, παίρνοντας εκατοντάδες λίτρα πετρελαίου και βενζίνης, προφανώς για τις ανάγκες των κλεμμένων οχημάτων!

Από το πρωί που έγινε αντιληπτή η απίστευτη κλοπή, ενημερώθηκε ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης και πέρα από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο της... μαφιόζικης κλοπής, λίγες ώρες μετά, άνδρες της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ, έκαναν έφοδο στις εγκαταστάσεις του δημοτικού καταστήματος Νέας Μάκρης, στο Δήμο Μαραθώνα.

Οι άνδρες του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων, κάνουν φύλλο και φτερό τα γραφεία του «πολύπαθου» Δήμου, μετά την επίσκεψη του Ηλία Ψηνάκη την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Τόσο ο Β. Κικίλιας, όσο και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντέδρασαν αστραπιαία και ήδη οι «αδέκαστοι» αστυνομικοί βρίσκονται στο Δημαρχείο.

Οσο για την απίστευτη κλοπή των συνολικά επτά δημοτικών οχημάτων, οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών στρέφονται σε άτομα που είχαν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις, δίχως να αποκλείουν κι ανθρώπους που πιθανόν θέλουν να σαμποτάρουν ή να αποπροσανατολίσουν τις αρχές απο τον εξονυχιστικό έλεγχο για τα οικονομικά σκάνδαλα του Δήμου τα τελευταία χρόνια.
Πηγή:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.