Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ: Με αφορμή την χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου Μαραθώνα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Διαβάστε σχετικές αναρτήσεις - ανακοινώσεις- Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ !!


Σε άτακτη υποχώρηση αναγκάστηκε η δημοτική αρχή στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το κλειστό γήπεδο του Μαραθώνα επιστρέφει στη νεολαία του Μαραθώνα.

Ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης κ. Νίκος Χατζηγιάννης τόνισε την άμεση ανάγκη να αποδοθεί το γήπεδο στη νεολαία, και βέβαια την άμεση απομάκρυνση από εκεί των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

"Δεν είναι δυνατόν εμείς να συνεδριάζουμε εδώ με όλες τις ανέσεις και η νεολαία της πόλης να μην έχει στέγη. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι !! " τόνισε ο κ. Χατζηγιάννης, ο οποίος κάλεσε όλους τους δημοτικούς συμβούλους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Ο κ. Ψηνάκης και οι συνεργάτες του θα πρέπει σύντομα να καταλάβουν ότι η Διοίκηση μίας πόλης δεν αποτελεί τηλεοπτικό σόου. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο λιγότερα θα είναι τα ατοπήματά τους

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Του  Ν. Στεφανίδη
23/09/2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
          Οι μάσκες έπεσαν πολύ γρήγορα, «ο βασιλιάς ήταν γυμνός».
          Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα καταγγέλλει τη στάση του Προέδρου του Δ.Σ. Μαραθώνα, κ. Λιβαθηνού ο οποίος στην προσπάθειά του να καλύψει την αδυναμία του κ. Ψινάκη να απαντήσει στις ερωτήσεις, που με βάση το νόμο και τον κανονισμό του Δ.Σ. είχε καταθέσει η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα, αρνήθηκε να δώσει το λόγο (όπως ήταν υποχρεωμένος) στον επικεφαλής της παράταξης και Δημοτικό Σύμβουλο Ν. Στεφανίδη.
          Δεν ήθελε να απαντήσει για να μην αποκαλύψει τη θέση της νέας Δημοτικής Αρχής για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και εάν θα εφαρμόσει την  απόφαση του προηγούμενου Δ.Σ. που τάσσεται κατά της αξιολόγησης.
          Δεν ήθελε να απαντήσει για το τι ενέργειες πρόκειται να κάνει για το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και Καπανδριτίου και για τα προβλήματα της υγείας, γιατί τον βολεύει τα φιλικά του ΜΜΕ να πλασσάρουν... ότι λύθηκαν δήθεν τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας «με ένα τηλεφώνημά του πριν να ορκιστεί»..., πράγμα που αποδείχθηκε μεγάλο ψέμα.
          Δεν ήθελε να απαντήσει μπροστά σε δεκάδες κατοίκους και παιδιά του Μαραθώνα, (αφού επικαλείται τους νόμους), ποιανού οργάνου απόφαση ήταν να  πετάξει δεκάδες αθλητές έξω από το κλειστό γυμναστήριο, δήθεν για τη νομιμότητα. Και αυτό προκειμένου να καλεί τα φιλικά του κανάλια για να κάνει σόου με διάφορες ατάκες που θα τις αναπαράγουν και στα «δύσκολα» να το βάζει στα πόδια, όπως έκανε γιατί δεν αντέχει το διάλογο προφασιζόμενος  μια σημαντική συνάντηση.
          Με αφορμή το Δ.Σ. της 22/09/2014 οι κάτοικοι του Μαραθώνα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Χάρη στη δυναμική τους παρουσία και κινητοποίηση πέτυχαν μια πρώτη νίκη σε σχέση με το κλειστό γυμναστήριο. Παρ’ όλα αυτά δεν χρειάζεται καμία επανάπαυση. 
          Οι εργαζόμενοι στο Δήμο να ξεπεράσουν το κλίμα τρομοκρατίας και να μην περιμένουν τίποτα καλύτερο, αν δεν Αγωνιστούν Ενωμένοι.
          Οι κάτοικοι του Μαραθώνα να ξέρουν ότι το «πάρτι» χοντραίνει και οτι το «όλα στο φως» που λέει και ο «καπνός» που σηκώνει ο κ. Ψινάκης στη «φωτιά» που υπήρχε από πριν, πάει να σκεπάσει αυτά που έρχονται.
  • Οι κανόνες αδιαφάνειας και η μη τήρηση της νομιμότητας στο χώρο του αθλητισμού στο Δήμα Μαραθώνα είχαν τη σκοπιμότητά τους. Να αφήνουν το πεδίο ελεύθερο για κάθε είδους παρανομία με μοναδικό των πάντων κριτή το Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.
  • Η κόντρα για το ΜΕΣΜΑ και το χώρο που θα γίνονται τα δημοτικά συμβούλια δεν επέτρεψε να αναδειχτούν τα πραγματικά προβλήματα του αθλητισμού στο Μαραθώνα που δεν είναι μόνο η έλλειψη κατάλληλων χώρων άθλησης , αλλά και το πελατειακό σύστημα που είχε στηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή με τους φίλους του πρώην Δημάρχου να μονοπωλούν τους χώρους άθλησης χρησιμοποιώντας τους ως ψηφοσυλλεκτικά εργαλεία.Η απειρία της νέας δημοτικής αρχής και οι ατυχείς χειρισμοί που είχαν τελικό αποδέκτη τα παιδιά και τους γονείς τους και όχι τις πελατειακές σχέσεις στο χώρο του αθλητισμού, συσκότισαν το τοπίο,και έδωσαν την ευκαιρία σε διάφορους τυχοδιώκτες να ψαρέψουν σε θολά νερά. Ετσι το πραγματικό πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει άλυτο.

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΟΣ Κε ΨΗΝΑΚΗ!!!
Σε ατακτο φυγη ο κος Ψινακης στο σημερινο δημ.συμβουλιο
ΟΜΟΦΩΝΗ αποφαση του δημ.συμβουλιου υιοθετησε πληρως την προταση του πρωην δημαρχου κ Λουιζου , κ το κλειστο γηπεδο του Μαραθωνα αποδιδεται πλεον απο αυριο κιολας στην νεολαια του Μαραθωνα κ στο ΜΕΣΜΑ.
Αποκαλυπτικο το σημερινο δημ.συμβουλιο για τις αδυναμιες κ την επικινδυνη απειρια του δημαρχου κ τηςσημερινης δημ.αρχης κ οχι μονο...
Την χειριστη εντυπωση προκαλεσε η συμπεριφορα του Ηλ. Ψηνακη απεναντι σε κυρια δημ.συμβουλο που ξεσηκωσε τεραστιες αντιδρασεις κ υποχρεωθηκε να ζητησει συγνωμη.
Ο κ. Λουιζος προετρεψε τους δημοτες να δινουν το παρον στα δημ.συμβουλια για να βγαζουν ευκολα τα δικα τους συμπερασματα...

Ο πρωην δημαρχος ζητησε απο τον προεδρο του δημ.συμβουλιου να αιτιολογησει την παρουσια της αστυνομικης δυναμης ρωτοντας χαρακτηριστικα ¨"η αστυνομια ειναι εδω για να προστατεψει τον κο Ψινακη απο την τζιχαντ η απο τα μικρα παιδια που ειναι εδω για να διαμαρτυρηθουν " επισημαινοντας μαλιστα "οτι ο κος Ψινακης πρεπει να ζητησει την αμεση αποχωρηση τους αλλα και συγνωμη
για την ταλαιπωρια που τους προκαλει με την αναιτια παρουσια τους
Μοναδικες στιγμες παρακμης με τα χειροτερα σχολια για τον κ. Ψηνακη και την ομαδα του

Πηγή MikeA
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.