-Θεέ μου, προστάτεψέ μας από το ξέσπασμα της καταιγίδας...
Μιλάμε για την στιγμή που θα εκραγεί η πυρηνική βόμβα των κόκκινων στεγαστικών δανείων και οι κακοπληρωμένοι ένστολοι θα μπουκάρουν στα σπίτια των νοικοκυραίων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για να τους ξεσπιτώσουν και να ζήσουν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους κάτω από τις γέφυρες των αναστεναγμών.

Με νύχια και με δόντια και κυρίως με τα χαράτσια η κυβέρνηση επιχειρεί να καθυστερήσει το Μεγάλο Μπαμ που θα αλλάξει μια για πάντα την ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων.
Ηδη εισπραχτικές εταιρείες αναζητούν νεαρούς τζιχαντιστές δικηγόρους έτοιμους για όλα, ώστε να χρησιμοποιούν κάθε τρόπο και μέσο εκφοβισμού. Κάποιες από αυτές τις εταιρείες χτίζουν ήδη υπόγεια γραφεία από μπετόν καμουφλαρισμένα στην ελληνική περιφέρεια.
Οποια οδός και να ακολουθηθεί, ακόμη και η πιο φιλική στους δανειολήπτες, 110 δις κόκκινα δάνεια (κι όχι 77 όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Στουρνάρας), από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος στεγαστικά, αποτελούν μια βόμβα που είναι αδύνατο να εξουδετερωθεί.
Τα στελέχη της κυβέρνησης στην πρόσφατη συνάντηση του Παρισιού επιχείρησαν να εξηγήσουν στους εκπροσώπους των δανειστών πως η διαμόρφωση του ελληνικού εδάφους μπορεί να συμβάλει στην αιματοχυσία όταν ένστολοι θα επιχειρούν να ξεσπιτώσουν τους νοικοκυραίους σε μέρη απάτητα. Θα έχουμε εικόνες Ζωνιανών μια και το σπίτι είναι πλέον το τελευταίο καταφύγιο όσων Ελλήνων διαθέτουν απ΄ αυτό.
Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννης Στουρνάρας, τα «κόκκινα» δάνεια στην Ελλάδα διαμορφώνονται περί τα 77 δισ. ευρώ, ωστόσο το νούμερο αυτό είναι πολύ πιθανό να αναπροσαρμοστεί λόγω της αλλαγής στη λογιστική αντιμετώπιση αρκετών ρυθμισμένων δανείων.
Ακόμη και τα έως τώρα ρυθμισμένα δεν είναι παρά μια μπλόφα της κυβέρνησης που επιχειρεί με νύχια και με δόντια να καθυστερήσει τον ερχομό της κόλασης.
Διαβάστε με προσοχή εδώ>