Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Σε μαύρη απελπισία έχουν πέσει στελέχη του Λουΐζου

Ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν

την ήττα τους και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε στο στρατόπεδο του Λουΐζου.
Μάθαμε ότι εκείνο το βράδυ ο πρώην Δήμαρχος ( έτσι είναι ο τίτλος του από εδώ και πέρα )...δεν κοιμήθηκε από την στεναχώρια του.
Δεν περίμενε βέβαια ούτε και αυτός την απήχηση από τον Βαρνάβα, το Γραμματικό , αλλά και από τον Μαραθώνα και ειδικά σε μερικά τμήματα.
Ο χρόνος μέχρι την παράδοση της σκυτάλης στον επόμενο θα είναι μακρύς και ατελείωτος.
Ο προσεχής Σεπτέμβρης μοιάζει Γολγοθάς για τον ίδιο τους αντιδημάρχους αλλά και τους προέδρους των κοινοτήτων του οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρύψουν την απογοήτευσή τους.

Το ίδιο είχε στοιχίσει και στον δικό μας Βούλγαρη πριν 3μιση χρόνια όταν έβαλε υποψηφιότητα σαν Περιφερειακός Σύμβουλος και απέτυχε παταγωδώς. Κλάματα πάλι. Δεν ήξερε όμως πως εκεί που τον βάλανε στο συνδυασμό " με τους Πολίτες " είχε εξασφαλισμένη αποτυχία.
Κάποιος άλλος όμως δεινόσαυρος από τον τόπο μας από τον ίδιο συνδυασμό, ξέφυγε στο παραπέντε και γλύτωσε. Έτσι κατάφερε να επανακλεγεί σαν Δημοτικός Σύμβουλος για να συνεχίσει την “ευέλικτη επαγγελματική του σταδιοδρομία”  πηδώντας από τη μία βάρκα στην άλλη. Παλιά μου τέχνη....

Για να μιλάμε και με την λογική έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κάποιοι φεύγουν κάποιοι έρχονται. Το ερώτημα είναι τι πρόσφεραν τελικά στον τόπο μας. Έτσι δεν είναι?

Πάντως κ. Λουΐζο πρώην δήμαρχε, την θέση σας δεν την χάσατε τώρα, αλλά καιρό τώρα. Και αυτό θα πρέπει να το είχατε ήδη προβλέψει.
----------------

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.