Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ!!!!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ. 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ; ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ & ΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΙΑΤΡΈΧΟΥΜΕ???

 Ο Βαρνάβας βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο ΧΥΤΑ από ότι το Γραμματικό. Μπορεί να μην φαίνεται από το χωριό αλλά είναι ακριβώς δίπλα μας. Οι καρκινογόνες αέριες μάζες θα ναι από πάνω και μέσα στα σπίτια μας. Τα νερά της παραλία μας, θα ρυπανθούν ανεπανόρθωτα. Οι ασθένειες και οι καρκινογενέσεις θα παρουσιάσουν έξαρση (Βλέπε ΧΥΤΑ Φυλής).
Αυτά ζητάμε?? 
Αυτά θέλουμε?? 
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ 
το οφείλουμε σε εμάς και στα παιδιά μας. 
ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ
ΥΠΌΓΡΑΨΕ την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
1.Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το έντυπο υλικό της Φόρμας για να υπογράψουν μπορούν να το εκτυπώσουν  από ΕΔΏ. Οι υπογραφές των εντύπων θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο MiniMarket της κας Τασούλας εντός 5 ημερών από σήμερα.
2. Για ηλεκτρονική Συμμετοχή ΕΔΩ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
---------

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΗΘΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΡΕΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ.
Το σύνολο των κατοίκων της Κοινότητας Γραμματικού είναι ενάντια σε μία καταφανώς ανυπόστατη θεώρηση της Υπηρεσίας Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος που ανατρέπει σκόπιμα τα πραγματικά δεδομένα της Φύσης εξαφανίζοντας από το χάρτη ένα φυσικό και συνεχές ρέμα μέσα και κατά μήκος 150μ των εγκαταστάσεων του ΧΥΤΑ. Αναλυτικότερα:
A)  Με την Γνωμάτευση κύριου Κωνσταντίνου Τριάντη – Ειδικής Γραμματείας Υδάτων 29-04-2014  Αρ. Πρωτ. 340 Μεταξύ των άλλων συμπεραίνει ότι.……. "Τα πρόσφατα νομικά δεδομένα συνηγορούν περαιτέρω,  ότι εντός της έκτασης της Ο.Ε.Δ.Α. Γραμματικού ΔΕΝ υφίσταται <Υδατόρεμα ή Υδατορεύμα ή Ρέμα"  !!!

B)  Με την γνωμάτευση Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του κ.Π.Μέρκου, της Έκθεσης Ελέγχου της ιδίας Υπηρεσίας (με 18-01-2012 Οικ. 101 & 07-03-2014 Οικ.634 & 635 Πράξη Βεβαίωσης) αποδεικνύεται περίτρανα ότι υπάρχουν πρόδηλα σφάλματα – αστοχίες στην κατασκευή του έργου τα οποία αποκρύφτηκαν στην (ΜΠΕ) Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και φυσικά απέκρυψαν τα Ρέματα εντός της ΟΕΔΑ Γραμματικού. 1η  πρώτη Παράβαση αναφέρει "Εκτέλεση έργων σε έκταση από την οποία διέρχεται υδατόρεμα χωρίς προηγούμενη οριοθέτηση και άδεια"
ΚΑΛΟΥΜΕ
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος να απομακρύνει της Υπηρεσίας αυτόν ή αυτούς που δεν έκαναν ΣΩΣΤΑ τη δουλειά τους σε σχέση με τα πραγματικά και αληθινά δεδομένα, του ρόλου και των καθηκόντων ενός εκάστου.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Σαν δημότες του Δήμου Μαραθώνα (Γραμματικό, Βαρνάβα, Μαραθώνα, Ν, Μάκρη) την πρόταξη και επικύρωση της Έκθεσης Ελέγχου των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του Παν. Μέρκου, σαν της μόνης αληθινής που ανταποκρίνεται πλήρως στα πραγματικά δεδομένα της φύσης όπως εμείς τα βλέπουμε και τα βιώνουμε.
 ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.
Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ 27.6.2014
Το ψήφισμα υποστηρίζεται από το Ιστολόγιο http://exotaxyta.blogspot.gr/

 
----------------
Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.