Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήμαρχος Μαραθώνα από τον α' γύρο ο Ηλίας Ψινάκης (Video)

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ
Δήμαρχος Μαραθώνα από τον α' γύρο ο Ηλίας Ψινάκης

Με ποσοστό 53,86% - Στο πλάι του και η Μαίρη Χρονοπούλου - «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, νίκησε ο Μαραθώνας», δήλωσε.

Μπορεί ο Ηλίας Ψινάκης να μην έχει παρελθόν και εμπειρία στην πολιτική σκηνή, όμως η παρουσία του φαίνεται ότι ενέπνευσε τους κατοίκους του Μαραθώνα που τον εξέλεξαν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή!

Με ενσωματωμένα τα αποτελέσματα από το 95% των εκλογικών κέντρων, ο Ψινάκης και  ο συνδυασμός του «Πολίτες» συγκεντρώνουν ποσοστό 53,86%, που μεταφράζεται σε 8.760 ψήφους. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο απερχόμενος πρόεδρος Ιορδάνης Λουίζος με 28,75%, ενώ τρίτος και πολύ μακριά από τους υπόλοιπους δύο έμεινε ο Φώτης Δεληβοριάς με 8,33%.

Ο Ψινάκης πάντως παρουσιάστηκε συγκρατημένος μετά τη νίκη του, δηλώνοντας στην τηλεόραση του Alpha: «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, νίκησε ο Μαραθώνας», ευχαριστώντας παράλληλα τους συνεργάτες του για τον αγώνα που έδωσαν, αλλά κυρίως τους νέους που «βοήθησαν να αλλάξουν τα πράγματα».

Ο Ψινάκης μάλιστα εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις έχοντας στο πλάι του τη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία δήλωσε συγκινημένη για την εκλογή του «Λιάκου».
Πηγή:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.