Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η. Ψινάκης: Να πάψει να είναι μαραζώνας ο Μαραθώνας

Psinakhs_HliasΣυνέντευξη στο Έθνος
Με στόχο να φέρει νέο αέρα στην πόλη του Μαραθώνα και «να πάψει να είναι μαραζώνας» κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο Ηλίας Ψινάκης.«Ο δήμαρχος δεν πρέπει να είναι ούτε πολιτικάντης ούτε Καλοχαιρέτας» λέει ο γνωστός μάνατζερ εξηγώντας τη γνώμη του για την τοπική αυτοδιοίκηση και τους ηγέτες της. Ενώ μιλώντας γενικά για το πολιτικό σύστημα τονίζει πως υποφέρει από τα αποτελέσματα της χρόνιας αιμομιξίας και της ανάμειξης των ίδιων και των ίδιων επί δεκαετίες.

Το σπίτι του στο Μαραθώνα, όπου ζει τα τελευταία 18 χρόνια, πολιορκήθηκε από κατοίκους της περιοχής για να του μεταφέρουν την επιθυμία τους να κατέλθει ως υποψήφιος και ο κ. Ψινάκης δεν τους χάλασε το χατήρι. Θέλει να κάνει τη δημοτική αρχή ένα καλό μάνατζερ που θα αναδείξει τον ανεκμετάλλευτο πλούτο της περιοχής, πολιτισμικό και φυσικό ενώ σκοπεύει να μετατρέψει την πόλη του σε κέντρο με παγκόσμια ακτινοβολία.
Για την εμπειρία του στο Δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε πως ήταν ένα σκληρό σχολείο που του έμαθε πολλά για τις αγκυλώσεις και τις λειτουργίες του συστήματος.

Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.