Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ηλίας Ψινάκης: Η λίστα υποψηφίων & η επίσημη ανακοίνωση

Με διάθεση για δουλειά, χιούμορ και νέους ανθρώπους στο πλευρό του, ο Ηλίας Ψινάκης ανακοίνωσε επίσημα τον συνδυασμό του και τους 40 πρώτους υποψηφίους






Ο Ηλιας Ψινάκης είναι πανέτοιμος για τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Με επίσημη ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει την πρόθεσή του για την ανάπτυξη του Δήμου Μαραθώνα και εξηγεί γιατί επέλεξε το όνομα «Πολίτες» για τον συνδυασμό του και ως σήμα κατατεθέν το στεφάνι ελιάς.

Η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον συνεργάτη του Ηλία Ψινάκη, Αλέξανδρο Σόμογλου, έχει ως υποσημείωση με αστερίσκο την ροκ επέμβαση του!  Μιλώντας με απλά λόγια παρουσιάζει τους υποψηφίους, τονίζοντας ότι πρόκειται για νέους ανθρώπους και απλούς πολίτες που δεν κρύβεται τίποτα πίσω από την υποψηφιότητά τους. Χρησιμοποιώντας το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει ομολογεί ότι η επιτυχία δεν θα είναι εύκολη και δηλώνει: «Για να το πετύχουμε θα μας βγει το λάδι!»
Διαβάστε την ανακοίνωση του συνδυασμού του Ηλία Ψινάκη για τον Δήμο Μαραθώνα, «Πολίτες»:
«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ»

Το όνομα του Μαραθώνα είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι απλό, ξεκάθαρο και ιστορικά φορτισμένο με την έννοια της νίκης από την αρχαιότητα. Τώρα είναι η ώρα – έστω και με καθυστέρηση 2500 και πλέον χρόνων - να αναδείξουμε τη λάμψη του Μαραθώνα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ονομάσαμε το συνδυασμό μας «Πολίτες», απλά γιατί όλοι είμαστε πολίτες. Το έμβλημα του συνδυασμού μας είναι το στεφάνι της ελιάς. Από την αρχαιότητα είναι συνώνυμο της ειρήνης, της ενότητας και της απόλυτης αναγνώρισης της αξίαςτου νικητή. Το δικό μας έχει καρπούς που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει δυο συμβολισμούς: Ο πρώτος είναι ο
αυτονόητος: να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά μας. Ο δεύτερος είναι ότι... για να το πετύχουμε θα μας βγει το λάδι!
Επικεφαλής του, όχι ένας επαγγελματίας της πολιτικής, αλλά ένας manager με την ικανότητα να ενώνει ανθρώπους πέρα και πάνω από παλιές νοοτροπίες (με την… κακή έννοια), κομματικές ταυτότητες και συμφέροντα. 

Η πιο μεγάλη απόδειξη είναι η σύνθεση των πρώτων ονομάτων που κοσμούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πολίτες»: Αποτελείται από νέους ανθρώπους που έχουν ξεχωρίσει για τον επαγγελματισμό τους και την ουσιαστική γνώση των προβλημάτων της περιοχής μας. Πολίτες που θέλουν και μπορούν. 
Είναι οι «σύγχρονοι ήρωες» της καθημερινότητας που προσωποποιούν την ελπίδα και την προοπτική απέναντι σε ένα κατεστημένο δεκαετιών που χρησιμοποιεί ακόμη και αθέμιτα μέσα για να διατηρηθεί αγκιστρωμένο στην εξουσία. 
Με λίγα και απλά λόγια, χωρίς περιττές και ανούσιες υποσχέσεις, αλλά με πράξεις και έργα, σκοπός μας είναι να δείξουμε σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνο, πως όλοι μαζί ενωμένοι, αφήνοντας πίσω τα βαρίδια του παρελθόντος μπορούμε να ισχυροποιήσουμε το όνομα του Δήμου μας και να αναδείξουμε τον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει. Αλλάζουμε την
Ελλάδα ξεκινώντας από το Μαραθώνα.
 

Ανάμεσα στους 40 πρώτους υποψήψιους, που τα ονόματά τους βρίσκονται στη λίστα που ακολουθεί, ξεχωρίζουν εκείνα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκου Σπύρου Λιβαθηνού, του επικοινωνιολόγου Νίκου Καραχάλιου, του δημοσιογράφου Θέμη Μάλλη, της 21χρονης Αθανασίας Σπανού που είναι η νεαρότερη υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές και του Γιώργου Παπαστάμου, ενός 35χρονου επιστήμονα ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από την Ελβετία όπου ζούσε, στηρίζοντας έμπρακτα την άποψη του Ηλία Ψινάκη, ότι «δεν πρέπει κανένας νέος να εγκαταλείπει την Ελλάδα και να δημιουργούνται θέσεις εγασίας και καλές συνθήκες ζωής για του νέους».

ΟΙ 40 ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΟΛΙΤΕΣ»
(με αλφαβητική σειρά) 


ΑΔΑΜΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ-ΡΙΖΟΥ ΧΑΙΔΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΖΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΥ
ΙΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΚΑΡΗ-ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΑΝΙΚΗ ΜΠΡΙΣΙΜΗ ΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΒΙΚΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΟΥΖΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΛΑΜΠΑΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΛΑΣΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΜΑΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΛΛΗΣ ΘΕΜΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΥ-ΣΟΛ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΡΕΙΣΟΓΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
ΣΟΜΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΠΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΣΤΑΜΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΦΩΤΗ
ΤΣΙΜΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΡΥΣΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.