Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ .... ΔΙΟΔΙΑ

Μήπως κρίνεται απαραίτητη η συγκρότηση μιας Επιτροπής Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Πολιτών Βαρνάβα – Γραμματικού και Μαραθώνα;

-----------------------


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ



γράφει ο Γιώργος Κόλλιας - πολίτης της πρώην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ
 απόσπασμα από το άρθρο:
".....Γιατί στον Δήμο του Μαραθώνα ανήκει κι αυτό το κομμάτι γης που λέγεται Βαρνάβας. Και για τους πολίτες του Βαρνάβα, που η εργασιακή και η μορφωτική δραστηριότητα, η εξυπηρέτηση από τις Δημόσιες Υπηρεσίες, ακόμη και η ψυχαγωγία τους «περνάει» από τα διόδια των Αφιδνών. Που σημαίνει ότι πληρώνουν βαρύ το τίμημα της μετακίνησής τους και σε συνδυασμό με τις ακριβές τιμές των καυσίμων, η οικονομική τους αφαίμαξη είναι τεράστια.
Αλήθεια, εκεί στον Δήμο του Μαραθώνα κανένας δεν τους ενημέρωσε γι΄ αυτό το πρόβλημα; Γιατί για να ασχοληθούν μόνοι τους αποκλείεται. Άλλωστε οι μισοί σχεδόν απ΄ αυτούς, αν ξεκινήσουν για Βαρνάβα, είναι σίγουρο ότι θα χαθούν.
Και καλά η πλειοψηφία έχει δείξει για τα καλά το «ενδιαφέρον» της. Η αντιπολίτευση;  Κι αυτή, όλων των αποχρώσεων, απ΄ ότι φαίνεται, το ίδιο «ενδιαφέρον» επιδεικνύει.
Κι έτσι οι πολίτες του Βαρνάβα, για μια ακόμη φορά μένουν στο περιθώριο των εξελίξεων, χωρίς προστασία από τον Δήμο «τους»......"

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ>>>ΕΔΩ:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.