Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα εκπαιδευτικών - κυβέρνησης

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και εκπαιδευτικών, με τους δεύτερους να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και να προχωρούν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Το υπουργείο, από την πλευρά του, «δείχνει» τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις κινητοποιήσεις....
 
«Η ΟΛΜΕ είναι γνωστό ότι ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου στην πρωινή εκπομπή του Mega και συμπλήρωσε: «Να μιλάμε ξεκάθαρα. Οι απεργίες είναι υποκινούμενες».
 
Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι δεν μπόρεσε να κάνει διάλογο με τους εκπαιδευτικούς ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Κοτσιφάκη είπε ότι στην απεργία μετέχει μόλις ένα ποσοστό της τάξεως του 10%. 
 
Ο κ. Κοτσιφάκης υποστήριξε ότι οι κινητοποιήσεις δεν είναι καθοδηγούμενες από κανένα κόμμα. Τόνισε ότι μετέχουν πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί στις κινητοποιήσεις και υποστήριξε ότι οι εκπαιδευτικοί αγωνίζονται για τους μαθητές τους.
 


Πηγή: 
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.