Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Μαραθώνας 26/06/2013

      Γιά άλλη μια φορά ο Πρόεδρος και το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά Μαραθώνα,γίναμε μάρτυρες εκδήλωσης  πυρκαγιάς εντός του πευκοδάσους σήμερα 26/062013...

Η τραγική οικονομική κατάσταση του Φορέα λόγω της αστάθμητης στάσης πληρωμών από το ΥΠΕΚΑ έχει αφήσει το Φορέα Διαχείρισης ακάλυπτο από πλευράς χρηματοδότησης,με αποτέλεσμα να έχουν μείνει απλήρωτοι οι υπάλληλοί του και δη οι περιπολούντες φύλακες  από το Μάρτιο και το όχημα περιπολίας του ακινητοποιημένο.Λόγω της επιβαρυμένης θερινής επισκεψιμότητας του Εθνικού Πάρκου και για την αποφυγή τραγικού συμβάντος τραυματισμών ή ακόμα και απώλειας ανθρώπινων ζωών σε περίπτωση πυρκαγιάς,ο Φορέας Διαχείρισης αποφάσισε τα εξής:
 Κατά την  θερινή περίοδο του 2013,ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φορέα αποφάσισαν  να απαγορευτεί κατά τα Σαββατοκύριακα και αργίες η  είσοδος  ΟΛΩΝ των τροχοφόρων εντός του πευκοδάσους,πλην των οχημάτων υπηρεσίας.

                                                                                         ΧΑΡΗΣ ΚΑΜΠΕΖΙΔΗΣ
                                                                    
                                      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Πηγή: E-mail
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΓΩΝΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.