Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στην ΕΥΔΑΠ τα δίκτυα επτά δήμων και του Μαραθώνα

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
Στην ΕΥΔΑΠ παραχωρούν τα δίκτυά τους εφτά δήμοι της Αττικής. Ήδη παραδόθηκαν τα σχέδια των συμβάσεων τα οποία θα συζητηθούν στα δημοτικά συμβούλια κι αφού ψηφιστούν, θα υπογραφούν από τις δυο πλευρές.

Εκτιμάται ότι η παράδοση των δικτύων θα μπορέσει να ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013.
Πρόκειται για τους Δήμους Ελευσίνας, Μαραθώνα, Μαρκοπούλου, Μεγαρέων, Παιανίας, Σπάτων και Φυλής. Ωστόσο φαίνεται ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, ενώ άλλοι δήμοι της Αττικης, όπως αυτός της Λαυρεωτικής, δεν παρέστησαν στην πρόσφατη σύσκεψη που συγκλήθηκε με τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ.
Η παράδοση των δικτύων δεν σημαίνει και παραγραφή των χρεών των δήμων προς την ΕΥΔΑΠ, για τα οποία γίνεται συνεννόηση, προκειμένου να αποπληρωθούν σταδιακά μέσω διακανονισμού.
Χρέη
Το βασικό ζητούμενο για την ΕΥΔΑΠ πάντως είναι να σταματήσει η αύξηση των χρεών που μηνιαίως φτάνει και τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Τα συνολικά χρέη των δήμων προς την ΕΥΔΑΠ αυτή τη στιγμή φτάνουν πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.