Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Μαραθώνα - Λήψη απόφασης για τη δαπάνη διενέργειας του τακτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων του για το έτος 2011 - Τα σχόλιά μας


Ορθός ο δρόμος που ακολουθεί ο Δήμος Μαραθώνα με την Λήψη απόφασης για την διενέργεια του τακτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Μαραθώνα για το έτος 2011. Τι γίνεται όμως για τις παρελθούσες χρήσεις πόσοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν (για τις πρώην δημοτικές κοινότητες - Βαρνάβα  Γραμματικού κλπ) παρουσία ορκωτών λογιστών.

 Το ερωτήματα που θέτουμε είναι:
  • Έγινε και πότε ένας τέτοιος έλεγχος
  • Ποια τα ευρήματα
  • Ποιοι ενέχονται
  • Σε ποιες κατηγορίες ανήκουν (Διαπλοκή, κακοδιαχείριση, διαφθορά)
  • Ποιες οι ποινικές ευθύνες απαγγέλθηκαν. 
Η έλλειψη προόδου αποκάλυψης των ευρημάτων του διαχειριστικού ελέγχου, βάζει τους δημότες σε υποψίες. Δεν θα ανεχτούμε να πληρώνουμε άλλο  τις “Λαδιές” αυτών που γελάνε τώρα πίσω από την πλάτη μας.

Σχετικό: ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – Δάνεια επί δανείων από τις πρώην Κοινότητες Βαρνάβα & Γραμματικού, χωρίς διαχειριστικό έλεγχο και απονομή δικαιοσύνης...

Β4Σ7ΩΛΜ-ΝΨΑ-Λήψη απόφασης για τη δαπάνη διενέργειας του τακτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.