Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ψώνισαν φτηνά για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι (video)

Ναι ειναι αλήθεια .... αλλά ΟΧΙ στον Δήμο Μαραθώνα που φαίνεται να ξέχασε πάλι τους δημότες της περιφέρειας

 

mesazontesΠερισσότερες από 3.000 οικογένειες ψώνισαν σήμερα στην Ηλιούπολη από αγορά χωρίς μεσάζοντες, για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega.


 

Πηγή:

Δήμος Μαραθώνα στην Ν. Μάκρη >>>>>

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Η Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας και η «Βοήθεια στο Σπίτι» στηρίζουν στην πράξη τους συμπολίτες μας ..Με πλήρη επίγνωση της δραματικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται πολλοί συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση, η Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας και η «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Μαραθώνος με μια πρωτοβουλία, μια δράση ανθρωπιάς, οργάνωσαν εκστρατεία για τη συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξή τους τις γιορτινές μέρες.
Στην προσπάθεια αυτή καλούμαστε όλοι να γίνουμε αρωγοί και συμμέτοχοι προσφέροντας ο καθένας όπως μπορεί ανάλογα με τις δυνατότητές του. Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10πμ μέχρι τις 2μμ.στο Κτήριο Διοίκησης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης.
Κατά προτίμηση χρειάζονται ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, κονσέρβες, ζάχαρη, αλεύρι, μέλι και γενικότερα τρόφιμα που δεν χρειάζεται ψυγείο.
----------------
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.