Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Στον Εισαγγελέα Έλληνας και Πακιστανός για κακοποίηση σκύλου



Την Τρίτη 25/9 ένας Καναδός και ένας Ελληνοκαναδός, επέστρεφαν από τον Μαραθώνα όταν είδαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου να περνάει τρέχοντας αυτοκίνητο το οποίο έσερνε σκύλο δεμένο με αλυσίδα. Κάνουν αναστροφή, αρχίζουν να τον κυνηγούν και λίγο πιο κάτω...
βλέπουν να τον έχουν σταματήσει ήδη 2 άλλα αυτοκίνητα μιας παρέας Ελληνο-Ελβετών.
Το αυτοκίνητο το οδηγούσε Πακιστανός ο οποίος τηλεφώνησε αμέσως στον Έλληνα αφεντικό του και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Το αφεντικό ακούγοντας την μία παρέα να μιλάει Αγγλικά και την άλλη Γαλλικά, τους ζήτησε τα χαρτιά τους (!!!), ενώ έλεγε με περηφάνεια ότι ο σκύλος είναι δικός του και επειδή του έκανε ζημιά στο περιβόλι, τον έδεσε με αλυσίδα πίσω από το αυτοκίνητο και είπε στον Πακιστανό “να τον τραβήξει μέχρι να λιώσει”.
Οι 2 παρέες είχαν ήδη καλέσει την αστυνομία. Όταν ήρθε η αστυνομία, ο Έλληνας άλλαξε την ιστορία λέγοντας ότι είπε στον Πακιστανό να πάρει τον σκύλο μέσα στο αυτοκίνητο και να πάει να τον αφήσει κάπου μακριά, αλλά αυτός "από χαζομάρα" τον έδεσε από πίσω... Πήγαν στο τμήμα οι μισοί μάρτυρες και έδωσαν κατάθεση και οι υπόλοιποι ανέλαβαν να πάνε τον σκύλο στον κτηνίατρο.
Αργότερα που πήγαν και οι υπόλοιποι να καταθέσουν, έμαθαν ότι η αστυνομικοί είχαν αφήσει τον Έλληνα να φύγει.
Χθες το πρωί, η δικηγόρος των Καναδών κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα και τους είπε ότι θα καταθέσει μήνυση για απιστία επειδή άφησαν τον Έλληνα να φύγει, ενώ έπρεπε να ακολουθήσουν την διαδικασία του Αυτοφώρου. Τελικά οι δράστες συνελήφθησαν χθες και σήμερα το πρωϊ στο κτίριο 16 της Ευελπίδων, ώρα 11.30 περνάνε από τον Εισαγγελέα.

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.