Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

211 διετείς συμβάσεις στις υπηρεσίες κατά της φτώχειας

ΔΗΜΟΙ

Διακόσιες έντεκα θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλύψουν 17 δήμοι σε Αθήνα και περιφέρεια για την υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωνικών Δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

211 διετείς συμβάσεις στις υπηρεσίες κατά της φτώχειας

Πρόκειται για δομές οι οποίες αφορούν την ίδρυση και τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων, Κοινωνικών Φαρμακείων, Ανοιχτών Κέντρων Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, Τραπεζών Χρόνου, Γραφείων Διαμεσολάβησης και Δομών Παροχής Συσσιτίων, που θα απασχολήσουν προσωπικό ηλικίας έως 30 ετών, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 24 μηνών. Οι προϋποθέσεις που οφείλουν να πληρούν οι υποψήφιοι, πέραν τον απαραίτητων τίτλων σπουδών ανάλογα με την ειδικότητά τους, είναι:...
- Να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους-μέλους της ΕΕ ή να είναι ομογενείς,
- να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή να μην δικαιούνται δελτίο ανεργίας (δεν αφορά τις ειδικότητες φαρμακοποιών και γεωπόνων) και
- να έχουν ηλικία έως 30 ετών.
Η αμοιβή των προσώπων που θα απασχοληθούν στα έργα, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσης, ορίζεται έως του ποσού των 13.600 ευρώ ανά έτος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι πάσης φύσεως κρατήσεις.
Νέα Σμύρνη: 15 θέσεις
Στις 30 Νοεμβρίου πέφτει η «αυλαία» στον διαγωνισμό της ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς» για 15 θέσεις εποχικού προσωπικού για την υλοποίηση Κοινωνικών Δομών στον Δήμο Νέας Σμύρνης. Πιο συγκεκριμένα, στη Δομή Παροχής Συσσιτίων θα απασχοληθούν επτά επιτυχόντες, εκ των οποίων τρεις Μάγειρες, δύο υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων, ένας Διοικητικός και ένας Κοινωνικός Λειτουργός. Από τις πέντε θέσεις που αντιστοιχούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τρεις κατανέμονται στην ειδικότητα Γενικών Καθηκόντων και από μία στις ειδικότητες Διοικητικού και Κοινωνικού Λειτουργού. Οσο για το Κοινωνικό Φαρμακείο, θα απασχολήσει δύο Φαρμακοποιούς και έναν Κοινωνικό Λειτουργό. Αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Τ.Θ. 76655, Τ.Κ. 172 10, Ταχυδρομείο Δάφνης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 9022010.
Συσσίτια και στη Γλυφάδα
Στις 29 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό της Επιστημονικής Εταιρείας για την Κοινωνική Συνοχή και την Ανάπτυξη, η οποία μεσολαβεί για την πρόσληψη 21 εποχικών υπαλλήλων με 24μηνες συμβάσεις εργασίας στον Δήμο Γλυφάδας.
Από τις πέντε δομές που θα υλοποιηθούν, την πλειονότητα των θέσεων -επτά συνολικά- καταλαμβάνει η Δομή Παροχής Συσσιτίων, όπου θα απασχοληθούν τρία Στελέχη Κουζίνας - Εστίασης κατηγορίας ΔΕ, δύο Καθαριστές ΥΕ, ένας Κοινωνικός Λειτουργός και ένας Διοικητικός, αμφότεροι κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ.
Από τις πέντε θέσεις που αντιστοιχούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τρεις αφορούν την ειδικότητα ΔΕ Στελεχών Τροφοδοσίας και από μία τις ειδικότητες ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού και ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικού. Στην Τράπεζα Χρόνου θα προσληφθούν τέσσερις εποχικοί, από τους οποίους τρεις Διοικητικοί και ένας Κοινωνικός λειτουργός, όλοι κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ. Από τις τρεις θέσεις που αντιστοιχούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο, δύο κατανέμονται στην ειδικότητα ΠΕ Φαρμακοποιών και μία στην ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών λειτουργών, ενώ για το Γραφείο Διαμεσολάβησης θα προσληφθούν δύο πτυχιούχοι ΑΕΙ Ανθρωπιστικών Επιστημών.
Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση ΑΜΚΕ «Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και την Ανάπτυξη», Θεμιστοκλέους 42, Τ.Κ. 106 78, Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 210 3303060.
Αιτήσεις για 33 προσλήψεις σε δίκτυο από Ν. Φιλαδέλφεια έως Πεύκη

Μία εβδομάδα ακριβώς, έως την ερχόμενη Τρίτη, 27 Νοεμβρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις για την κάλυψη 33 θέσεων εποχικού προσωπικού για την υλοποίηση του έργου «Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους Δήμους Μεταμόρφωσης, Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, Ηρακλείου Αττικής και Λυκόβρυσης - Πεύκης», το οποίο υλοποιείται από την Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη. Οι δήμοι που θα απορροφήσουν το νέο προσωπικό είναι οι ακόλουθοι:
Δήμος Μεταμόρφωσης
Δεκαοκτώ προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Μεταμόρφωσης για την υλοποίηση τεσσάρων δομών.
Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας
Από τις επτά θέσεις που θα καλυφθούν για τη Δομή Παροχής Συσσιτίων τρεις θέσεις κατανέμονται στην ειδικότητα ΔΕ Στελεχών Κουζίνας - Εστίασης και δυο θέσεις στην ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας.
Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Πέντε θέσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο θα καλύψει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, εκ των οποίων τρεις για Στελέχη Τροφοδοσίας κατηγορίας ΔΕ, μία για Διοικητικό υπάλληλο ΠΕ ή ΤΕ και μία για Κοινωνικό Λειτουργό κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ.
Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης
Τρεις νέοι εργαζόμενοι θα αναλάβουν την υλοποίηση του Δημοτικού Λαχανόκηπου του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης σε ισάριθμες ειδικότητες. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 24 μηνών, ενώ η υλοποίηση του σχεδίου δράσης αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου 2012 και να ολοκληρωθεί έως και τις 14 Δεκεμβρίου 2014. Αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία του δικαιούχου στη διεύθυνση: ΑΜΚΕ, «Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη», Θεμιστοκλέους 42, Τ.Κ. 106 78, Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3303060.
24 νέοι υπάλληλοι στις Αχαρνές
Την 1η Δεκεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό της Εταιρείας Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών «Νόστος» για 24 ανέργους έως 30 ετών, οι οποίοι θα αναλάβουν την υλοποίηση Κοινωνικών Δομών στον Δήμο Αχαρνών. Για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα προσληφθούν τρία άτομα. Στη Δομή Παροχής Συσσιτίων θα απασχοληθούν επτά υπάλληλοι, ενώ για το Κοινωνικό Φαρμακείο θα προληφθούν τρεις άνεργοι. Ενας Γεωπόνος ΠΕ ή ΤΕ, ένας Επιστάτης Λαχανόκηπου ΔΕ και ένας Κοινωνικός Λειτουργός ΠΕ ή ΤΕ θα απασχοληθούν στον Δημοτικό Λαχανόκηπο, ενώ στην Τράπεζα Χρόνου τις θέσεις θα καταλάβουν δύο Διοικητικοί, ένας πτυχιούχος Πληροφορικής και ένας Κοινωνικός Λειτουργός, όλοι κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ. Το Γραφείο Διαμεσολάβησης θα ενισχυθεί με δύο Κοινωνικούς Επιστήμονες ΠΕ ή ΤΕ. Πληροφορίες στο 210 5231966.
Παντοπωλεία - φαρμακεία από Αλιμο έως Υμηττό
Σαράντα πέντε θέσεις εποχικού προσωπικού για το χρονικό διάστημα των 24 μηνών θα καλυφθούν, με δύο προκηρύξεις, σε τέσσερις δήμους της Αττικής μέσω της ΑΜΚΕ «Ανοδος», η οποία θα δέχεται τις αιτήσεις των υποψηφίων έως τις 30 Νοεμβρίου.
Π. Φάληρο & Δάφνη - Υμηττός
Η πρώτη προκήρυξη αφορά τους Δήμους Παλαιού Φαλήρου και Δάφνης-Υμηττού, οι οποίοι θα ενισχυθούν με 21 εργαζομένους για την υλοποίηση πέντε Δομών. Η πλειονότητα των θέσεων αφορά τη Δομή Παροχής Συσσιτίων, όπου θα καλυφθούν τρεις θέσεις Μαγείρων, δύο θέσεις υπαλλήλων Γενικών Καθηκόντων, μία Διοικητικού και μία Κοινωνικού Λειτουργού.
Αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Τ.Θ. 76651, Τ.Κ. 172 10, Ταχυδρομείο Δάφνης.
Αγιος Δημήτριος & Αλιμος
Προσλήψεις 24 υπαλλήλων θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους Αγίου Δημητρίου και Αλίμου για την υλοποίηση έξι Κοινωνικών Δομών. Οι περισσότερες θέσεις αφορούν τη Δομή Παροχής Συσσιτίων, όπου θα προσληφθούν τρεις Μάγειρες, δύο υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων, ένας Διοικητικός και ένας Κοινωνικός Λειτουργός.
Από τις πέντε θέσεις που αντιστοιχούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τρεις θα καλυφθούν με υπαλλήλους Γενικών Καθηκόντων, μία με Διοικητικό υπάλληλο και μία με Κοινωνικό Λειτουργό.
Οι τέσσερις θέσεις που κατανέμονται στην Τράπεζα Χρόνου αφορούν τρεις Διοικητικούς και έναν Κοινωνικό Λειτουργό, ενώ στο Κοινωνικό Φαρμακείο θα προσληφθούν δύο Φαρμακοποιοί και ένας Κοινωνικός Λειτουργός. Αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Τ.Θ. 76652, Τ.Κ. 172 10, Ταχυδρομείο Δάφνης.
Περισσότερες πληροφορίες και για τις δύο προκηρύξεις μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 210 9737021.
ΠΑΤΡΑ: 21 θέσεις στη «Στήριξη»
Εως την ερχόμενη Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό της ΑMKE «Στήριξη» για την κάλυψη 21 θέσεων εποχικού προσωπικού για την υλοποίηση Κοινωνικών Δομών στον Δήμο Πατρέων. Οι Δομές που θα υλοποιηθούν είναι πέντε, εκ των οποίων την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνει η Δομή Παροχής Συσσιτίων, στην οποία θα τοποθετηθούν έξι άτομα. Πρόκειται για τρία Στελέχη Κουζίνας, δύο Καθαριστές, έναν Διοικητικό υπάλληλο και έναν Κοινωνικό Λειτουργό. Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο θα τοποθετηθούν πέντε επιτυχόντες, από τους οποίους τέσσερις Διοικητικοί και ένας Κοινωνικός Λειτουργός, ενώ στο Δημοτικό Λαχανόκηπο οι θέσεις κατανέμονται από μία στις ειδικότητες Γεωπόνου, Κοινωνικού Λειτουργού και Επιστάτη.
Τέσσερις προσλήψεις πραγματοποιούνται για την υλοποίηση της Τράπεζας Χρόνου και αφορούν τρεις θέσεις Διοικητικών και μία Κοινωνικού Λειτουργού. Οσο για το Γραφείο Διαμεσολάβησης, θα στελεχωθεί με έναν Ψυχολόγο και έναν Φιλόλογο.
Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Στήριξη ΑΜΚΕ, Καποδιστρίου 96, Τ.Κ. 262 24, Πάτρα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2613 012630.
ΛΑΡΙΣΑ: Πτυχιούχοι 6 ειδικοτήτων
Τέλος χρόνου την ερχόμενη Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών στον διαγωνισμό της Εθελοντικής Ανθρωπιστικής Δράσης «Ανθρωπομανία» για έντεκα θέσεις εποχικού προσωπικού στον Δήμο Λαρισαίων. Το νέο προσωπικό θα αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος Δημιουργίας Κοινωνικών Δομών στον Δήμο Λαρισαίων.
Ειδικότερα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο θα απασχοληθούν πέντε άτομα, εκ των οποίων τρεις εργαζόμενοι ΤΕ ή ΔΕ Τουριστικών Επιχειρήσεων, ένας ΤΕ Διοίκησης Επιχειρήσεων και ένας ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού. Για τη Δομή Τράπεζα Χρόνου απαιτούνται τέσσερις εργαζόμενοι στις ειδικότητες: ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής ή συναφούς αντικειμένου (δύο θέσεις), ΠΕ ή ΤΕ Οικονομικής ή συναφούς κατεύθυνσης και ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού (από μία θέση). Οσο για το Γραφείο Διαμεσολάβησης θα απασχολήσει δύο εργαζομένους με πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες.
Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Παλαιολόγου 19, ΤΚ.412 23, Λάρισα, απευθύνοντάς τις στην Εθελοντική Ανθρωπιστική Δράση «Ανθρωπομανία». Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 232978.
ΧΑΝΙΑ: Ξένιος Ζευς με 17 θέσεις
Εως τις 30 Νοεμβρίου έχουν περιθώριο να καταθέσουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις 17 θέσεις εποχικού προσωπικού στο πλαίσιο της υλοποίησης Κοινωνικών Δομών στον Δήμο Χανίων μέσω της ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς».
Από τις τέσσερις Δομές που θα υλοποιηθούν, την πλειονότητα των θέσεων -επτά συνολικά- συγκεντρώνει η Δομή Παροχής Συσσιτίων, όπου θα προσληφθούν τρεις Μάγειρες, δύο υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων, ένας Διοικητικός και ένας Κοινωνικός Λειτουργός. Πέντε θέσεις αντιστοιχούν στο Κοινωνικό παντοπωλείο, όπου θα απασχοληθούν τρεις υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων, ένας Διοικητικός και ένας Κοινωνικός Λειτουργός, ενώ στο Γραφείο Διαμεσολάβησης τις θέσεις θα καταλάβουν δύο πτυχιούχοι Ανθρωπιστικών Επιστημών. Οσο για τον Δημοτικό Λαχανόκηπο, θα λειτουργήσει με έναν Γεωπόνο, έναν Κοινωνικό Λειτουργό και έναν υπάλληλο Γενικών Καθηκόντων.
Αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Τ.Θ. 76655, Τ.Κ. 172 10, Ταχυδρομείο Δάφνης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9022010.
Αιτήσεις για 24 θέσεις σε Μαραθώνα, Ωρωπό, Διόνυσο
Αντίστροφα «μετρά» ο χρόνος έως την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, που εκπνέει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό της Λαογραφικής Εταιρείας Βαρνάβα στο πλαίσιο της πράξης «Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα - Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνος και Ωρωπού» για 24 θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις 24μηνης διάρκειας.
Δήμος Μαραθώνα
Δώδεκα θέσεις προκηρύχθηκαν για τον Δήμο Μαραθώνα για τη Δομή Παροχής Συσσιτίων και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Δήμος Ωρωπού
Τις δομές Δημοτικός Λαχανόκηπος και Κοινωνικό Φαρμακείο θα υλοποιήσει ο Δήμος Ωρωπού, για τις οποίες θα χρειαστεί συνολικά έξι εργαζομένους.
Δήμος Διονύσου
Από τις έξι θέσεις που θα καλυφθούν, τέσσερις αφορούν την Τράπεζα Χρόνου, εκ των οποίων τρεις θέσεις για Διοικητικούς κατηγορίας ΔΕ και μία Κοινωνικό Λειτουργό ΠΕ ή ΤΕ, και δύο θέσεις το Γραφείο Διαμεσολάβησης, οι οποίες θα καλυφθούν από δύο πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ Ανθρωπιστικών Επιστημών.
Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα, Ανδρούτσου 7 Δ, Τ.Κ. 190 14, Βαρνάβας Αττικής, Δήμου Μαραθώνα, με την ένδειξη «Αίτηση Εργασίας». Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 22950 97870.
Πηγή: 
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.