Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόβλημα με την μεταφορά μαθητών του Βαρνάβα.

Πρόβλημα με τη μεταφορά των μαθητών Βαρνάβα κατά τη νέα σχολική χρονιά, καθώς έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, διαψεύστηκαν πριν καν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι.
Η σχολική χρονιά ξεκίνησε αλλά λιγότεροι μαθητές του Βαρνάβα...
μπόρεσαν να πάνε στα σχολεία τους στο Καπανδρίτι καθώς οι μεταφορείς δεν πληρώθηκαν τις οφειλές των προηγούμενων χρόνων και δε θα πραγματοποιήσουν κανένα δρομολόγιο.
Οι λεωφορειούχοι δηλώνουν ότι δε θα ξεκινήσουν τα μαθητικά δρομολόγια αν δεν εκταμιευθούν χρήματα στους λογαριασμούς τους
Και οι μαθητές θα μετακινούνται με οποιονδήποτε τρόπο, με τους γονείς τους, με τα πόδια, με ωτοστόπ, ή και καθόλου: τα παιδιά από τα απομακρυσμένα και με δύσβατο οδικό δίκτυο του Βαρνάβα απλά δεν θα πηγαίνουν σχολείο!
Τέλος να σημειώσουμε  ότι η διακοπή της μετακίνησης τους από και προς το σχολείο θα αποτελέσει πρόβλημα λειτουργικό και οικονομικό για τους εργαζόμενους γονείς που θα αναγκάζονται να μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους.
Κύριε Δήμαρχε του Μαραθώνα καλά τα ποδήλατα της Ν. Μάκρης  που κόστισαν 187.000 Ευρώ, αλλά προέχει η μεταφορά μαθητών.
Ευελπιστούμε λοιπόν σε άμεση λύση για τους 50 περίπου μαθητές του Βαρνάβα.
 

---------------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.