Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Όλοι Παρασκευή 16-3-2012 στο Μονομελές Πρωτοδικείο για το σταμάτημα του XYTA

Τουλάχιστον για λίγες ώρες το πρωινό της Παρασκευής 16-03-2012, λόγο της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων για αναστολή εργασιών στον ΧΥΤΑ Γραμματικού στο  Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών , θα πρέπει τα καφενεία σε Γραμματικό και Βαρνάβα να είναι κλειστά προς ένδειξη συμπαράστασης...
Ο κόσμος δε , όποιος μπορεί πρέπει να είναι παρόν στο Πρωτοδικείο την ημέρα αυτή.!!!

ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 , να δώσουμε ξανά δυναμικό παρόν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ( Δικαστήρια πρώην Σχολής Ευελπίδων ) , κατά την συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων για αναστολή εργασιών στον ΧΥΤΑ Γραμματικού .
Ήδη , από 28/2/2012 το Δικαστήριο , μετά από αίτηση της Επιτροπής Αγώνα , έχει διατάξει διακοπή εργασιών , μέχρι τις 16/3/2012 .
Επειδή η δίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική για την έκβαση του αγώνα , θα παρασταθούν ως μάρτυρες, εκτός των άλλων , ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Χουντής και εκπρόσωπος των Οικολόγων – Πρασίνων.

Λεωφορείο για το Δικαστήριο θα αναχωρήσει από την πλατεία Γραμματικού 8 το πρωί της Παρασκευής 16/3 και θα περάσει από Μαραθώνα και Ν. Μάκρη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!
Όλοι την Παρασκευή 16-3-2012 στο Μονομελές Πρωτοδικείο για να απαιτήσουμε το σταμάτημα του έργου.

Επιτροπή Γραμματικού - Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ

Πηγή Φίλοι Μουσείου Μαραθώνα
-----------------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.