Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Δείτε τα κοινωνικά παντοπωλεία όλης της Ελλάδας

Γιατί απουσιάζει ο Δήμος Μαραθώνα...κ. Δήμαρχε?


Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, που λειτουργούν αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη τη χώρα στηρίζονται είτε μέσω χορηγών είτε από δωρεές πολιτών, και αποτελούν μοναδική λύση επιβίωσης για οικογένειες που ξεπέρασαν προ πολλού και κατά πολύ τα όρια της ανέχειας...

Στα ειδικά προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν οικονομικά αδύνατες οικογένειες που είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου που φιλοξενείται το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», απ' όπου και θα προμηθεύονται έναντι συμβολικού αντιτίμου τα απαραίτητα είδη διατροφής σε εβδομαδιαία βάση για διάστημα έξι μηνών.

Αυτή την περίοδο λειτουργούν πάνω από 50 κοινωνικά παντοπωλεία πανελλαδικώς και παρέχουν έναντι ελάχιστου αντιτίμου είδη πρώτης ανάγκης όπως απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού αλλά και παιχνίδια σε οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.



Ελλάδα Περισσότερα από 50 Κοινωνικά Παντοπωλεία σε ολόκληρη τη χώρα (ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ)
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.