Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ [Video]

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011



Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ TV «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»ήταν την Τρίτη 12 Ιουλίου ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ιορδάνης Λουίζος με κύριο θέμα τα κενά και ελλείψεις στην πυροπροστασία, τις δυσκολίες που υπάρχουν φέτος στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, στον απαρχαιωμένο στόλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και στις σημαντικές καθυστερήσεις στην εκταμίευση των σχετικών κονδυλίων προς στους Δήμους.
Απαντώντας στον παρουσιαστή της εκπομπής κ. Δημήτρη Οικονόμου και στη δημοσιογράφοκα Ναντίν Χαρδαλιά ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι «έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο καλοκαίρι» για τον απλό λόγο ότι «η πολιτεία έχει την προστασία του περιβάλλοντος δυστυχώς σε χαμηλή προτεραιότητα». Και «δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν κονδύλια γιατί είδαμε και όταν υπήρχαν κονδύλια κάποιες σημαντικές επενδύσεις δεν λειτούργησαν ποτέ» αναφέροντας το παράδειγμα του πευκοδάσους του Σχοινιά που «παρά τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έχουν επενδυθεί εκεί από το 2004, το σύστημα πυροπροστασίας δεν λειτούργησε ποτέ», τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα που«έχουν αφεθεί στην τύχη τους και κανείς δεν ενδιαφέρεται για το καθαρισμό τους»,καταλήγοντας ότι ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του αφού «το κράτος είναι αυτό που είναι και δυστυχώς δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.