Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Στο Κτηματολόγιο περιοχές των Δήμων Ωρωπού και Μαραθώνα -Βαρναβα

3 days ago by Giannis Συνολικά 268 δήμοι - περιοχές της χώρας θα κτηματογραφηθούν
Η καταχώριση 4,7 εκατ. στρεμμάτων και η «κτηματογράφηση» 2,6 εκατ. δικαιωμάτων εκτιμάται ότι θα καταχωριστούν στην Κτηματολόγιο ΑΕ το προσεχές διάστημα, καθώς προχωρά η διαδικασία για να μπουν στο Κτηματολόγιο 268 νέες περιοχές της χώρας.

Η Κτηματολόγιο ΑΕ έθεσε σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη διεθνή ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση 21 μελετών κτηματογράφησης για τις περιοχές αυτές, συνολικού προϋπολογισμού 111,2 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Η προκήρυξη του διαγωνισμού αναμένεται μέσα στον Ιούνιο.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, «πρόκειται για τα πρώτα έργα κτηματογράφησης του Ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου που έχει εκπονήσει η εταιρεία, με σκοπό την σταδιακή ένταξη των υπολοίπων περιοχών της χώρας στο Κτηματολόγιο μέχρι το 2020».
Όσον αφορά την Βορειοανατολική Αττική, η ένταξη θα γίνει σε 9 περιοχές από 2 πλέον καλλικρατικούς δήμους, τον Δήμο Ωρωπού και τον Δήμο Μαραθώνα. Οι περιοχές αυτές είναι ο Βαρνάβας και το Γραμματικό (Δήμος Μαραθώνα) και Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ν. Παλάτια Ωρωπού, Σκάλα Ωρωπού, Ωρωπός και Συκάμινο.
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.