Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

“ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ” 3.433.000 € ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 
Από το Blog του κ. Κόλλια δανειζόμαστε το παρακάτω κείμενο ΕΔΩ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ
«Στον οικονομικό τομέα υπάρχει χρέος παρελθόντων ετών 1.533.000 € και έχει ενεργοποιηθεί το "κόκκινο στο Ταμείο Παρακαταθηκών 2.400.000 €, ήτοι συνολικά χρέος 3.933.000 € (200.000 € αφορούν αγωγές υπαλλήλων). Από αυτά υπάρχουν 200.000 € για Παιδικό Σταθμό και το έργο ύδρευσης στην Παραλία, 300.000 € που δεν ξέρουμε αν θα τα πάρουμε ήτοι συνολικά 500.000 €. κατά συνέπεια το χρέος ανέρχεται στα 3.433.000 €.»

“ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ” 
ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ
Αν ψάξουμε για τα ονόματα θα δούμε ποιοι κυβέρνησαν τον Βαρνάβα τα τελευταία  20-30 χρόνια.
Είναι πάντα οι ίδιες οικογένειες που ελέγχουν τη πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, οι ίδιες που δεκαετίες με μαϊμού και στημένους διαγωνισμούς ή με απευθείας αναθέσεις "κλέβουν", δηλαδή εμάς.
Και επαναλαμβάνουμε ότι είναι ΑΘΛΙΟ να μην υπάρχει σήμερα ένας πολιτικός, ένας από τους δήθεν εκπροσώπους του λαού για να καταγγείλει αυτό το αίσχος.

Θα θυμηθούμε μόνο αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι μέσα από τη ιδία παράταξη συγκεκριμένοι άτομα - και από άλλα κόμματα - άρχισαν τον πόλεμο στον τότε Πρόεδρο της Κοινότητας, μη κάνοντας πράξη όμως τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Ο σημερινός Δήμαρχος του Μαραθώνα ας τα ψάξει. 

Είναι τα βαρίδια που χωρίς να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας έκαναν ότι ήταν δυνατό για να καταστρέψουν τον τόπο.
"Τα οικονομικά συμφέροντα έχουν όνομα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ και όσο υπάρχουν κομματικά στελέχη και πολίτες που έχουν παρωπίδες, που δεν μπορούν να δούνε, να συνδέσουν τα γεγονότα, τόσο αυτοί οι ΑΘΛΙΟΙ θα συνεχίζουν να "κλέβουν" τα χρήματα, τις ελπίδες και τα όνειρα του λαού του Βαρνάβα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.