Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ οργάνωσε, σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Τρίτη 21 Δεκέμβρη στα γραφεία του Συλλόγου.

Με την συνδρομή του ζωγράφου Δημήτρη Βαρβαρέσου, δημιουργήθηκε ένα πρωτότυπο καταπληκτικό σκηνικό.
«Επίσημοι καλεσμένοι» ήσαν τα παιδιά του Βαρνάβα, στα οποία ο «Άγιος Βασίλης» μοίρασε δώρα, αφού πρώτα έψαλλαν τα κάλαντα όλα μαζί.
EIKONA 5

Πολύς ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση μεταξύ των οποιων ηταν ο Βασίλης Κουλουμπής δημοτικός σύμβουλος, σήμερα, της Ν. Μάκρης και νέος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνα,ο Δημήτρης Βελτανιώτης Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Καπανδριτίου, σήμερα και νέος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ωρωπού,ο Γιώργος Κόλλιας πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα,ο Παναγιώτης Τσιμίνης Κοινοτικός Σύμβουλος, σήμερα, της Κοινότητας Βαρνάβα και νέος Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα
Ο Δημήτρης Κατσίκης νέος Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα,ο
Πέτρος Στάμου Κοινοτικός Σύμβουλος, σήμερα, της Κοινότητας Βαρνάβα και νέος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνα,ο Χρήστος Μήλιος Κοινοτικός Σύμβουλος, σήμερα, της Κοινότητας Βαρνάβα.
Ακόμη παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες από τους Συλλόγους Γυναικών Γραμματικού, Καπανδριτίου, Πολυδενδρίου, Κρυονερίου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.