Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Με την ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ ο Δ. Δαμάσκος!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Βιογραφικό: Μηχανολόγος Μηχανικός, M.Sc. environmental eng. Εργάστηκε στο ΥΠΕΧΩΔΕ, στον ΟΑΣΘ, στις ΕΜΙΚΟ Α.Ε. και ΒΙΑΜΑΞ Α.Ε. Από το 1998 έως σήμερα είναι επιχειρηματίας και  εργολήπτης δημοσίων έργων με κύρια δραστηριότητά του την εμπορία ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Από το 2005 αγωνίζεται, για την αποτροπή της κατασκευής του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. 
Θέση του είναι ότι το έργο αυτό δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να γίνει και ότι ο νομοθετημένος σχεδιασμός που πάει να εφαρμοστεί στον τόπο μας είναι αποκύημα ενός άρρωστου κρατικού μηχανισμού που  χαρακτηρίζεται από διαφθορά, πολιτική ανοησία και διοικητική ανικανότητα. Αυτά τα υποστηρίζει τεκμηριωμένα σε νέα, επερχόμενη, προσφυγή στο ΣτΕ και στην πρόσφατη μήνυση για ποινική δίωξη, κατά παντός υπευθύνου, που συνυπογράφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.